FIFA 12: Rekord hosszú sál!

Mint azt mostanában megszokhattuk, folyamatosan jönnek a jobbnál-jobb ötletek egyenesen Londonból. Nem áll meg az élet a játék megjelenésével. A játék rajongóit még nagyon sok meglepetés várja a következő évadban. A mostani akció is egy nem mindennapi kezdeményezés. Lássuk minek lehetsz a részese, ha gyors és eszes vagy!

 

Az EA SPORTS FIFA sorozatért felelős nagyágyúi David Rutherrel az élen egy egészen hihetetlen rekordot készülnek megdönteni a Ti segítségetekkel FIFA fejek. A terv szerint elakarják készíteni a világ leghosszabb futball sálját. Természetesen egy több mint 700 méter hosszú sálon nem csak egy csapat kapna helyet. Minden foci rajongó aki szereti ezt a sportot nevezheti kedvenc csapatát, akár kedvenc idézetével vagy jelmondatával. Sajnos mint azt már megszokhattuk, magyar nyelven jelenleg még nem elérhető ez az akció. A nemzetközi sálra angol, spanyol, német, francia, olasz, orosz, lengyel és holland nyelveken várják a csapatneveket és a jelmondatokat. Természetesen ez nem zárja ki a más országokból származó csapatok promótálását. Csupán jelenleg ezeken a nyelveken kívánják megjeleníteni a játékosok által írt üzeneteket a rekord hosszúságú sálon, ami a cikk írásának pillanatában 63 méter hosszú.

 

scarfFIFA12

 

Mivel nem szeretnénk, hogy a magyar közösség lemaradjon erről a történelmi pillanatról, összegyűjtöttünk néhány taktikai tanácsot a bekerüléssel kapcsolatban:

1. A szervezők 8 alkalommal nyitják meg a kapukat a jelmondatok és csapatnevek beküldésére. Ezeknek pontos időpontját nem mondják meg előre, ezért szinte mindenki számára kötelező követni ez ügyben az EASPORTSFIFA felhasználót Facebook és Twitter oldalakon.

2. Ha valaki Twitteren szeretné beküldeni csapatát a lehető leggyorsabban a 8 kör egyikében, mondandóját a #FIFA12SCARF előtaggal kezdje, valamint a #hashtag rag után a csapatnevet kell írni. Az, hogy milyen színű sálrészletet szeretnél teljesen rajtad múlik. A #RED, #BLUE stb. előtagokat használd ennek megadására twitteren.

3. Facebook-on picivel más a helyzet. Itt az EASPORTSFIFA oldalt lájkolva tudod követni az eseményeket. Minden kör elején kiraknak majd egy linket, amire kattintva megadhatod a sáladra vonatkozó adatokat.

 

Fontos megjegyezni, hogy nem tolerálják a trágár vagy más klubokra vonatkozó negatív megjegyzéseket. Mindenki a saját klubjáról kell írjon dicsőítő sorokat. Máskülönben egyszerűen nem kerül fel az adott javaslat a sálra. Résen kell legyen mindenki, aki szeretne részese lenni a történelemnek. Amint megszólal a virtuális kürt, igyekezni kell, mert csak a leggyorsabbak kerülhetnek fel a sálra.

 

Legyél rajta Te is a sálon!

 

kickoff