FIFA 12 PC részletek

Ian Jarvis a játék PC producere megválaszolt néhány kérdést a FIFA 12 hivatalos fórumán a PC-s platformot illetően, a legfontosabbakat foglaljuk most össze.

A legfontosabb, amit már sokadjára erősítenek meg hivatalos EA források, hogy minden, amit eddig bejelentettek PS3-ra és Xbox 360-ra, azok elérhetőek lesznek PC-re is, ideértve a gameplay módosításokat, grafikát, funkciókat.
Most már egyre több ember használ hazánkban is, de szerte a világban 64bites Windows7 operációs rendszert, úgyhogy ez is felkerült a támogatott listára, így nem kell kompatibilitási problémákra számítani.
Lehetőségünk lesz chatelni más játékosokkal, a beépített VOIP-pal, illetve az Origint is beépítik, így szöveges üzenetet is tudunk küldeni barátainknak.
A FIFA 12 rendszerkövetelményéről még nem tud hivatalos tájékoztatást adni, még mindig futtatják a teszteket, optimalizálnak és tesztelik a kontrollereket is, hogy tudják e bővíteni a támogatott listát.
Lesznek olyan dolgok, amik csak személyi számítógépeken lesznek elérhetőek, ebbe tartozik bele az Origin integrációja, hogy kapcsolatot tudjunk tartani a barátokkal, ki tudjuk hívnii őket. Megint kapunk egy úgy nevezett „Launchert”, aminek segítségével játék előtt be tudjuk állítani a felbontást, irányítást és minden egyebet. Valamint lehetőségünk lesz megválasztani, hogy Xboxos (A,B,X,Y) ikonok, vagy számok jelenjenek meg.