FIFA 12: Még több videó

Az Electronic Arts harmadik éve vesz részt a GamesCom játékexpón, de saját bevallásuk szerint idén volt a legnagyobb érdeklődés a sajtótájékoztatójuk és a rendezvényen kiállított termékeik iránt. Kétséget kizáróan, a kiadó mindent beleadott a legnépszerűbb videójátékainak legmagasabb szintre való fejlesztése érdekében. A FIFA 12 az eddigi részeket meghazudtoló módon állja a sarat a kíváncsi közönség előtt. Egyes újságírók már most úgy nyilatkoztak, hogy a legrosszabb dolog a FIFA 12-ben játszani utána az előző részekkel…

fifa12-dzs-logo-2

 

A cikkben található videókból egyébként megfigyelhetjük, hogy a számítógép által irányított játékosok mennyire piszkos cselekkel, kisebb tili-toli labdajátékkal kerülnek igen veszélyes helyzetbe. Tapasztalataink alapján a fejlesztőknek sikerült orvosolni a játékvezetők ítélőképességének hiányosságait is. Ezért attól biztosan nem kell félnie senkinek, hogy hibás bírói döntés miatt veszít el egy mérkőzést. Sokan kérdeztétek továbbá, hogy az új ütközési rendszer mennyire lesz tekintettel a környezetre. Sajnos nem sikerült előidéznünk olyan helyzetet, mely egyértelművé tenné a játékosok reakcióját mondjuk a kapufával való ütközéssel. Az viszont biztos, hogy hatalmas eséseknek lehetnek tanúi azok, akik idén bármely platformra megvásárolják a játékot.

 

Az új nemzeti válogatottakról annyit elárulunk ebben a cikkben, hogy az egyik Elefántcsontpart nemzeti válogatottja lesz. Akik követik a magyar labdarúgást azok több játékos nevével is találkozhattak már a magyar gyepen. Persze, közülük nemigen kerültek be a nemzeti tizenegybe. A jövő év minden bizonnyal a labdarúgás éve lesz mind virtuálisan, mind pedig az európaiak számára is. 2012-ben tehát Lengyel-Ukrán Európa bajnokság, és természetesen tavasszal FIFA Street 4. Igazi csemege!

 

Maradjatok velünk, folyamatosan frissülünk!