FIFA 12: Magyar borító!

Mint azt már megszokhattuk, a “bajnokság nélküli” lokalizációkhoz szánt borítókat egy picivel később teszik közzé. Ennek oka természetesen egyértelmű, hiszen spanyol liga arcát több ezer rajongó várta a képernyők előtt ülve. Térjünk vissza azonban a magyar borítóra hiszen idén igazán kitettek magukért a kiadó grafikusai.

 

A legnagyobb kérdés idén nem is az volt talán, hogy Dzsudzsák Balázs lesz-e a borítón. Sokkal inkább az foglalkoztatott mindenkit, hogy milyen mezben szerepel majd a boltok polcain a magyar válogatott középpályása. Az előző mondat egyébként tökéletesen rávilágít az idei legnagyobb változásra a magyar borítót tekintve. A 24 éves játékos tehát a magyar válogatott mezében állt a kamerák elé. Ezzel egyébként sokkal közelebbinek érezhetjük majd a lokalizációt, mint amikor a holland PSV színeiben tündökölt a borítókon.

 

fifa09_copy841_fifa10_cover_hunE766E6AAAE766C449451C6F8A5B434FIFA12_HUNGARYV4_PC

Az évek során sokat változott a játék megjelenése

 

További érdekesség az előző évekhez képest, hogy sokkal kontrasztosabb az egész fedőlap. Az egyes objektumok kontúrjai jobban elkölünülnek a háttértől, emelett az egész képnek egy enyhe képregény hatása is van. Legutóbb a FIFA 10 kapcsán voltak hasonló jellegű stíluselemek, ha valaki emlékszik esetleg a tucatnyi megjelent bannerre és azok “festékes” vonalaira. Összegezve tehát az idei magyar borítót, kiválóan áttadja a sport legnagyobb tartópillérjének számító mozgalmasságot és az ezzel járó “laza” életérzést.

FIFA12_HUNGARYV4_GENERIC