FIFA 12 Launch Party!

Egy esztendővel ezelőtt egy hihetetlen jó hangulatú fifázás keretein belül gyűlt össze a magyar FIFA közösség apraja nagyja, hogy a világon elsőként vehessék kézbe a FIFA 11 magyar verzióját. Azóta eltelt egy év, mindenki csak öregedett, de ha szeptember, akkor FIFA. Lássuk idén mivel készültünk nektek!

 

fifa12-dzs-logo-2

 

A helyszín természetesen a Satrun budai üzlete, ami az idő közben átkeresztelt Moszkva a.k.a Szél Kálmán tér közelében elhelyezkedő Mamut bevásárló központ 1-es számú épületében található. Természetesen nem csak a megjelenés hírével várunk Titeket szeptember 28-án délután 3 óra 30 perckor. Mint azt már megszokhattátok csapatunk egy igazán nagyszabású verseny keretein belül szeretné megadni a lehetőséget mindenki számára, hogy már rögtön az első pillanattól fogva bizonyíthasson. Az első helyezett egy komplett Xbox360 ajándékcsomaggal gazdagodik, melyben megtalálható maga a játékgép legfrissebb verziója és az igen népszerűvé vált “Kinect” kiegészítő rendszer is. Azonban idén, aki éppen csak lecsúszik az aranyéremtől sem kell lehajtott fejjel távozzon, mert a 2. helyezett ajndéka is egy Xbox360 konzol lesz persze Kinect nélkül… na de így is megéri! A 3-ik helyezett FIFA 12 teljesjátékkal gazdagodik, ami szintén nem egy elhanyagolható indok a dobogóért folytatott ádáz kűzdelem megkezdésére.

 

Saturn FIFA12 bajnokság programja

10.00-15.30: az érdeklődőknek szabad játéklehetőség a FIFA12-vel, nevezése az egyéni versenyre
15.30-16.00: csoportmeccsek sorsolás
16.00-21.00: FIFA12 bajnokság
21.00-21.15: eredményhirdetés
nyeremények: 1. xbox360, kinect, FIFA12 szoftver
2. xbox360, FIFA12 szoftver
3. FIFA12 szoftver
10.00-21.00: a FIFA12 szoftvert egész nap kedvezményes áron lehet megvásárolni, bármelyik platformra, a készlet erejéig

 

JÁTÉKSZABÁLYOK

A rendezvény ideje alatt forrásaink szerint hihetetlen akciós áron juthattok majd hozzá a játékhoz minden létező platformra. A játékszabályok egyébként nem sokban térnek el a megszokottaktól, melyet idén is a FIFA Klub csapata állított össze nektek. Amit fontos kiemelni, hogy a fantázia csapatok nem válaszhatóak (Klasszikus 11, Világválogatott stb.) és a mérkőzéseket az alapértelmezetten megadott TV közvetítés nézetből kell lejátszani. Érdemes itt megjegyezni, hogy a professzionális bajnokságaink szabályzata idén még nem alakult ki teljes egészében, ezért döntöttünk úgy, hogy a FIFA 12 gyári beállításai lesznek a mérvadóak ezalkalommal. A cél egy laza kis vetélkedő a FIFA 12 teljes verziójával. A versenyt PlayStation 3 konzolokon rendezzük meg.

 

!REGISZTRÁCIÓ A SATURN RENDEZVÉNYRE!

 

Nincs más hátra tehát, mint a demót letöltve felkészülni a mérkőzésekre és jelen cikkünkhöz csatolva megtekinthetitek az idei Karrier Mód legfrissebb tulajdonságait. Mondanom sem kell, hogy magyar felirattal az EuroFIFA.com és a FIFA Special jóvoltából. Lektorálta és közzétette az EA Magyarország.

 

 

 

A szabályzatról és a versenyről várjuk az építő jellegű kritikákat, véleményeket, javaslatokat itt a hír alatti Facebook komment mezőben. Regisztráció nem szükséges!