FIFA 12: Látnivalók

Mint azt észrevehettétek az elmúlt héten nem jött újabb magyarnyelvű videó. A producerek épp a napokban töltik szabadságuk egy részét illetve magára a játék finomítgatására is időt kell szánjanak. Ezután jöhet csak a különböző információmorszák elhintése a nagyérdeműnek.

 
Az IGN mindig is arról volt híres, hogy a legcsöndesebb időkben látja el a világot különböző multimédiás tartalamakkal a közeljövőben megjelenő játékokról. Jelenleg mi is a nagy melegben próbálunk árnyékot találni, amikor “levelet hozott az elektronikus posta.” Benne néhány új képpel a FIFA 12-ről. Innen magyarul is köszönjük szépen az IGN-es kolegáknak a külön mi számunkra komponált e-mailt.

 
A képekből egyébként ízelítőt kapunk a menedzsermód továbbfejlesztett megjelenéséről, a stadionok kidolgozottságáról és magából a játékból is elcsippentettek pár képkockát. Néhány képen külön vízjel jelöli a PC-s forrást. A többi képről mostmár nehéz megmondani melyik platformról származhatnak. Az IGN-től kapott levélben a PlayStation 3 konzolt emelték ki nagy betűkkel.

 

 

fifasoccer1220110708033

fifasoccer1220110708034bbb

 
Mint az már néhány hónappal ezelőtt elhangzott az Electronic Arts közösségi konferenciáján (ahol hazánkat oldalunk képviselte), a személyi számítógépekre megjelenő verzió grafikailag és technológiailag is egyezni fog az újgenerációs konzolokra tervezett játékkal. Természetesen a végleges teszteket majd csak élőben tudjuk elvégezni. Arról még nagy a csönd, hogy az új ütközési rendszer által okozott bírói tévedések kiküszöbölése mennyire haladott előre az utóbbi időszakban illetve a PC – Xbox Live többjátékos módról sem árultak el semmit a készítők.

 

FACEBOOK GALÉRIA

 

fifasoccer1220110708034232