FIFA 12 Gameplay videó

Nagy örömünkre szolgál ez a hatalmas érdeklődés a játék iránt. Mindenki érzi a levegőben, hogy idén egy igen rendhagyó FIFA epizód megjelenésére számíthatunk. Az EA SPORTS az elhangzottak alapján nagyon magasra tette a mércét. Ahogyan azt David Rutter a GamesCom nyitó sajtótájékoztatóján is elmondta: “a cél: a sorozat eddigi legjobb darabjának elkészítése…”

 

Bár még mindig keményen dolgoznak a fejlesztők a boltok polcaira kerülő verzión, az már tökéletesen látszik a cikkünk alján található néhány perces videóból, hogy nem csak a jatákmenet es az online támogatás változik. Az utóbbi időben elég kevés információ hangzott el a grafikával kapcsolatban. David Rutter a sajtotájékoztató utána rögtönzött facebook kérdésekre válaszolva elmondta, hogy az átvezető animációk, menügrafikák és a játékterület megvilágítása is új szintre lépett idén.

 

FIFA 12 GamesCom 2011

 

 

Sajnos a felvétel során a kolegák nem használhattak speciális kábeleket a képernyőn történő események rögzítésére, ezért a színvilág nem egy az egyben jön át. Ennek ellenére a menü, a csapatválasztás gyökeresen új formája és a lélegzetelállító játékmenet tökéletesen kivehető. Vannak olyan pillanatok játék közben, mikor az ember elfelejti a konzolt és hátradőlve élvezi a mérkőzést, majd hirtelen észbe kap, hogy a játékosokat irányítani is kellene.

 

További információk és élő tudosítás folyamatosan a facebook.hu/eurofifa rajongói oldalon és természetesen anyaoldalunk hasábjain is elérhetőek egész nap.

 

>> Ha kérdésed van ne habozz! Kérdezz élőben Facebook-on! <<

fifa12