FIFA 12: Demó

Bizonyára már mindenki tűkön ülve várta ezt a pillanatot, mikor is a FIFA 12 demója letölthetővé válik minden vezető platformon. A PlayStation 3 tulajdonosoknak ugyan még várniuk kell egyetlen napot. Bizonyára a PSN megújult biztonsági követelményei miatt tart picit tovább a Sony játékgépeire tervezett példány megjelenése.

 

fifa12 dzsuzdsak

 

Ami biztos, hogy mától fogva Ti magatok is átélhetitek mindazt amit eddig csak videókon vagy oldalunk hasábjain olvashattatok. Megtapasztalhatjátok a vadonatúj Impact Engine  működését játék közben illetve belekóstolhattok a hónap végén megjelenő játék lélegzetelállító légkörébe. Természetesen várjuk tapasztalataitokat a játékkal kapcsolatban a hír alatti komment mezőbe vagy facebook rajongói oldalunkon. Szeretnénk megtudni Neked hogyan tetszik az idei epizód és mi az ami igazán pozitív csalódás a játékkal kapcsolatban!

 

Információk a demóban található csapatokról és beállításokról:

Félidők hossza: 3 perc

Stadion: Eithad – Man City (Csak Nappal és napos időben játszható!)

Csapatok: Marseille, AC Milan, Arsenal, Dortmund, Barcelona, ManCity

Elérhető Tréning opciók (angolul): Standing Tackle, Sliding Tackle, Jockeying, Running Jockey, Contain, Team mate contain, Push Pull

 

 

Hamarosan újra jelentkezünk nem mindennapi hírekkel a FIFA 12 világából és egy videó keretein belül azon olvasóink akiknek nem adatik meg az alkalom, hogy kipróbálják a játék demo verzióját egy YouTube videóval is kedveskedünk. Kövessétek az oldalt, hogy ne maradjatok le semmiről!

 

demotletoltod

(PC verzio, 1.5 GB)