FIFA 06
FIFA 06 Borító

FIFA 06

You Play, They Obey

Megjelenés

2005. október 4.
Platformok PC, PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox, GameBoy Advance, Nintendo DS, PSP, Mobil

Fő Tulajdonságok

– Támadó játék
Középpályás tábornokként fizikumoddal és labdaérzékeddel kell leküzdened riválisaidat. Az új szerelés, labdavezetés és védekezés segítségével tökéletesen uralhatod a pályát.

– Új Menedzser mód
15 évet felölelő karrier-mód során dönthetsz klubod sorsáról. Kezelned kell a költségvetést, menedzselned kell az edzőcsapatot, taktikai döntéseket kell hoznod, és tájékozódnod kell az új átigazolási piacon, hogy megtaláld a jövő sztárjátékosait.

– Tökéletes élethűség
A FIFA 06, több, mint 21 licenszelt ligájával és 10,000 világklasszis játékosával a 2005/2006-os szezon meghatározó futball-játéka. Az új multimédia-videókon megtekintheted a futballtörténelem múltjának és jelenének legszebb pillanatait.

– Új FIFA SZALON
Offline játékban maximum 8 játékos játszhat a FIFA SZALON kihívási rendszerében. A versenyeket a meccs-központban állíthatod be, majd összemérhetitek erődet barátaiddal, hogy kiderüljön, ki az örökös bajnok. Ha elég magas minősítést szerzel, különleges jutalmakat kapsz, melyekkel némi előnyt biztosíthatsz magadnak a következő mérkőzésre.

– Teljes személyre szabhatóság
Alakítsd a FIFA 06-ot a saját, személyes futball-világoddá! Az új Játékos létrehozás segítségével a semmiből is létrehozhatsz egy futballcsillagot, meghatározva minden jellemzőjét, passzolási képességétől megjelenéséig és testalkatáig. Majd a Saját FIFA és a Csapatkezelés segítségével meghatározhatod egyéni játékstílusodat és beállításaidat.

– Online játék
Online módban maximum 2 másik játékos ellen játszhatsz, vagy csatlakozhatsz a FIFA Interaktív Világkupához, és kihívhatod a világ bármely tájának futball-rajongóit. Most kiderül, hogy ki a legjobb.