Felkészültél már az új szezonra?

 Már csak két hét választ el minket a  FIFA 18 megjelenésétől, úgyhogy itt az ideje megnézni a legtutibb beszerzési forrásokat! Ha jót akarsz magadnak még most előrendeled ingyenes kiszállítással!

 Ki ne akarna 5 héten keresztül ingyen Jumbo Premium Gold Packeket kapni az Ultimate Teamben, 5 meccsen keresztül kölcsönkapni Ronaldót és bezsebelni 8 különleges FUT mezt? Ja és akkor a különleges focis ajándékokról nem is beszéltünk! Ezek várnak rátok, ha még a megjelenés előtt berendelitek a FIFA 18 Standard Editiont! De még ennél is nagyobb a tét, ha egy szinttel feljebb nézzük a virtuális polcot!

 A Konzolvilág.hu idei előrendelési akciójában minden egyes előre megrendelt FIFA 18 szoftver mellé ad valami extrát, amit nem szabad kihagyni! A Football Fanshop jóvoltából az összes vásárló kedvére válogathat hazai vagy külföldi kedvenc csapatának relikviáiból, sőt egy komoly kedvezményt biztosító ajándékkártyát is adnak a vásárlás mellé! De ez nem minden, PC és nextgen konzolok esetében 3 különleges DLC is érkezik az előrendelt játékok mellé! Azonban az Xbox360 és PS3 tulajoknak sem kell aggódniuk, a legjelentősebb ajándékot, az 5 héten keresztül menetrendszerűen érkező Jumbo Premium Gold Packeket ők is megkapják! És ez csak a Standard Edition volt….

 Ugyanis ebben az évben kedvenc kiadónk, az EA SPORTS egy különleges Ronaldo Editionnel is készül a legnagyobb játékosoknak! Ez a speciális változat egy leheletnyivel magasabb áron elérhető a hagyományos kiadásnál, azonban nem kicsit éri meg azoknak, akik komolyan belevetik magukat a FUT 2018-as évadába is! Mégpedig azért, mert ezesetben 20 (!!!) héten keresztül kaptok Jumbo Premium Gold csomagokat és 3 nappal a hivatalos, 29-i megjelenés előtt, azaz már szeptember 26-án a kezetekben lehet az, amiről a többiek még csak álmodoznak!

 Ha pedig egy új géppel együtt örvendeztetnéd meg magad a FIFA 18-cal, a Konzolvilág.hu ebben is a segítségedre lesz! Négy olyan csomagot is kínálnak, amivel kedvezményes áron szerezheted be PlayStation 4 slim vagy PRO konzolodat a legújabb FIFA-val együtt!

 Nincs más hátra, mint előre, biztosítsátok be magatokat már most, hogy már a megjelenés napján FIFA 18-cal a kezében csöngethessen a postás!

 És hogy miért pont a Konzolvilágtól vedd meg a játékot? Ha az nem lenne elég, hogy 2004 óta töretlenül megbízható szereplői a hazai gamer életnek, tavaly nyolcszáz bolt közül a vásárlók szavazatai alapján elnyerték az Ország boltja 2016 címet játék kategóriában, valamint Magyarországon egyedülálló módon közvetlen partnerei a Sony-nak és Microsoftnak is! A kiszállítás pedig előrendelés esetén mindig, minden játék esetén ingyenes!

Érdekel az ajánlat? Kattints a képre!