Február 27. Offline Bajnokság

Dübörög az EuroFIFA és a Kaja.hu közös együttműködésén alapuló bajnokságsorozat. Elérkeztünk a 8. fordulóhoz, ami a megszokott módon zajlik majd a Nagymező utcában február 27-én, pénteken. Ahogy azt már bevezető cikkünkben említettük, most sem maradnak a résztvevők ajándékok nélkül. Lássuk mivel várjuk a magyar FIFA közösséget a hét utolsó munkanapján!

A belépő ára eddig minden alkalommal tartalmazott egy lefogyasztható keretet. Ezt egy nem mindennapi felajánlással bővült a Controller Magazin jóvoltából. Minden résztvevő egy ingyenes példányt kap a magazin első számából az azonosító karszallag mellé, melyet a belépéskor lehet majd átvenni. A regisztrációkor ez alkalommal is előnyt élveznek előregisztrált versenyzőink. Picit lemaradva ugyan, de folyamatosan dolgozunk Országos Ranglista tabellánk frissítésén. Erről további részletek egy másik cikkünkben olvashattok majd.

REGISZTRÁCIÓ: http://bajnoksag.eurofifa.hu/register

Nyereményekben sem lesz elmaradva ez a forduló az előzőektől. A Kaja.hu, Console Corner és Controller Magazin által alkotott triumvirátus ismét ellátja a dobogósokat az őket megillető ajándékokkal.

  1. helyezett: Kaja.hu egyenleg feltöltés, Controller Magazin, 2db választási lehetőség Console Corner videójátékokból
  2. helyezett: Controller Magazin, 1db választási lehetőség Console Corner videójátékokból (amit az előző helyezett nem választott)
  3. helyezett: 1 db választási lehetőség az előzően nem választott játékokból, Controller Magazin
  4. helyezett: Controller Magazin

A verseny helyszínen eddig soha nem látott kedvezmény mellett juthat hozzá minden játékos a Controller Magazin eddig megjelent számaihoz valamint a Console Corner jóvoltából kevdezményesen vásárolhat FIFA 15 videójátékot a készleten lévő platformra.

10612811_1032199293462859_7087751858223456941_n

Várunk mindenkit sok szeretettel a 17:00-kor kezdődő regisztrációkor, a Kaja.hu Cybergastro étteremben! 

Észrevételeiteket a hír alatti komment mezőbe, facebook privát csatornáinkon vagy a bajnoksag(kukac)eurofifa.hu e-mail címre várjuk.