Facebook: Játssz és nyerj!

Nem is olyan régen jelentettük be az örömhírt, miszerint az 1000. felhasználó is csatlakozott facebook rajongói oldalunkhoz. Ezt a nagyszerű jubileumot egy hatalmas nyereményjátékkal ünnepletük meg, melynek nyertese az EA SPORTS FIFA MANAGER 11 játékával gazdagodott. Itt azonban nem ér véget bőkezűségünk. Következő célunk az 1500 lájk begyűjtése, melyet szintén egy sorsolással jutalmazunk.
Bizonyára sok olvasónk már tűkön ülve várja a következő sorsolásunkat, melynek fődíja egy az Electronic Arts Magyarország áltál felajánlott videójáték lesz. Ezt az EA Download Manager program segítségével lehet majd letölteni a levélben kapott termékkulcs aktiválásával. Ha esetleg többet szeretnél megtudni erről az alkalmazásról nézd meg bemutató videónkat youtube csatornánkon, melyet oldalunk fejlécén érhetsz el.

 
Az egyre fejlődő világban egyre több lehetőségünk van felmérni pontosan mekkora érdeklődésnek örvend egy-egy cikkünk vagy éppen ki az aki a legtöbb csatlakozott felhasználót delegálja facebook rajongói oldalunkhoz. És a számok sohasem hazudnak. Igen sok olyan olvasónk van, aki több mint 15 ismerősét hívta meg rajongói oldalunkba. Szeretnénk is megragadni az alkalmat és köszönetet mondani minden jelenleg aktív felhasználónknak. Itt azonban nem áll meg az élet. Csak bátorítani tudunk mindenkit arra, hogy minél többen csatlakozzanak a facebook oldalunkhoz. Célunk továbbra is egy masszív közösség létrehozása és ezáltal minél több FIFA verseny megszervezése és lebonyolítása a jövőben akár online akár offline.

 
Kalandra fel tehát! Izzítsátok a bal egérgombotokat és lájkoljatok minket!