Facebook 1000: Sorsolás

Amikor február környékén életre keltettük rajongói oldalunkat nem hittük volna, hogy valaha is tanúi lehetünk az 1,000-ik lájkoló izgatott hozzászólásának. Szerencsére sokatokat magával ragadott ez a kezdeményezés, miszerint fanatikus rajongóiként ennek a sorozatnak fogjunk össze annak minél magasabb szintekre való emeléséért. Nagy örömünkre szolgál végignézni az igen terjedelmesre hízott statisztikákon, miszerint a világ több tájáról érkeztek támogató tetszésnyilvánítások.

 

Mint azt eddig már a régi motorosok megszokhatták, a sorsolás végeredményéről facebook üzenet formájában értesítettük szerencsés nyertesünket. A végeredmény kihírdetése előtt azonban egy kis számisztikára invitálnánk benneteket. Ez a határvonal ugyanis egy kis visszatekintésre is sarkallja szerkesztőségünket, hogy az utóbbi hónapok tapasztalataira épülve egyre szélesebb körben legyünk képesek kiszolgálni benneteket. Nem szeretnénk azonban, hogy azok a játékosok magányosan érezzék magukat, akik esetleg ezidáig nem voltak a sorozat elkötelezett hívei. Ebben a közösségben mindenkinek helye van, aki valaha is kezébe vette a játék bármely verzióját. Természetesen nem tisztünk bírálni azokat, akik saját döntésük alapján kérdéses forrásból jutnak hozzá a játékhoz. Viszont nyereményjátékainkal és hivatalos online vagy éppen élő versenyeinkel szeretnénk ha mindenki megismerné a jogtiszta FIFA által nyújtott extra szolgáltatások előnyét. Reméljük jelen nyereményjátékunk és javarészt játékkozolos olvasóink pozitív visszajelzése elindíthat egy olyan folyamatot, mely lehetőséget boztosít a játék magyar lokalizációjának bővítésére és egyéb akár csak hazánkban elérhető exkluzív esemény létrehozásában is. Mostpedig jöjjön az említett számisztika:

 

Az utóbbi hónapban több mint 900 aktív felhasználónk volt jelen facebook rajongói oldalunkon és olvasta rendszeresen híreinket az eurofifa.hu-n. Pontosan 60%-a a csatlakozott FIFA fanatikusoknak 13-17 év közötti fiatal. Ám nagy örömünkre szolgál a 18-24 korosztály több mint 20%-os jelenléte, illetve az 55+ -os veteránok támogatása is. A jelenleg csatlakozott, mostmár több mint 1 ezer felhasználó, az előző hónap statisztikái alapján közel 100,000 alkalommal tekintették meg hozzászólásainkat és legfrissebb híreinket.

 

Reméljük mindenki örömére szolgál az előbbiekben közölt érdekességek gyűjteménye. Most pedig következzék az, amiért mindenki idetévedt. Az első hivatalos EA SPORTS által közösen szervezett facebook nyereményjátékunk győztese nem más, mint…

 

Schwartz Péter Tamás

Kaposvár

 

Azok akik most nem nyertek ne csüggedjenek. A közeljövőben több online versenyen, vetélkedőn bizonyíthatjátok rátermettségeteket még ennél is értékesebb nyereményekért cserébe. Facebook játékunk pedig tovább folytatódik. Következő célkitűzésünk a varázslatos 1,500 lájk elérése, melyben számítunk a Ti segítségetekre is.

http://fifasoccerblog.com/files/2010/11/FM11-580x326.jpg