EuroFIFA: Az év találata

Nem kisebb projektbe vágtunk bele, minthogy megtaláljuk az év találatát az EuroFIFA közösségén belül. A napokban elindult visszaszámlálóban már elrejtettünk pár célzást a dologgal kapcsolatban, amit most tisztázunk.

A versenyben három kategóriában lehet nevezni: trükkös, bomba, vagy olló. A feladat megegyezik azzal, amit a „Küldd be a gólod” rovatnál szoktunk leírni. Találj be, vedd fel, majd küldd el nekünk. Itt annyival precízebben kérnénk a dolgot, hogy a nevezéseket az alábbi módon adjátok le:

Címzetttheo@eurofifa.com vagy theo930421@gmail.com (más módon nem fogadunk el nevezést)

Tárgy: EuroFIFA Gólverseny – kategória (értelem szerű, de biztos, ami biztos… a kategória szó helyére kell a fent említett három csoport közül egyet választani).

Levél tartalma: A nevező teljes neve, a digitális gólszerző és annak csapata.

Aki nevez, az fontos, hogy egyéni nevezést adjon le, ugyanis a csapatban összehozott gólt nem tudjuk „megfelelően” díjazni. (Tehát, ha a cimborákkal együtt szerezted a gólt, akkor vagy megosztjátok a díjat, vagy nem szólsz róla nekik.)

FONTOS, hogy a videót csatolmányként küldjétek el, YouTube linket csak nyomós indokkal fogadunk el. A csatolmányt pedig a saját nevetekkel és a fent említett kategóriák közül az egyikkel (amelyikben neveztek) nevezzétek el.

A játékra nevezni lehet December 24-ig. Egy ember, csak egy góllal nevezhet. A nevezés nem változtatható, tehát utólag nem küldhettek be gólt, hogy „ez szebb lett, legyen inkább ez”.

A legszebb gólokat December 30-án hirdetjük ki, egy videóban. Előtte, December 29-én az összes gólt megmutatjuk nektek, egy nagy videóban.

Díjazás: A legtöbb embert ez érdekel, azonban erről csak egy későbbi cikkben/videóban beszélnék. Összesen NÉGY díjat szeretnénk átadni: Legszebb ollózós gól, Legszebb távoli lövés és Legszebb Trükkös gól. A negyedik találat a „Puskás-Díj”-nak megfelelő EuroFIFA-díj lesz (aki ezt kapja, az ki lesz véve az adott kategóriából, amibe nevezett, hiszen nem nyerhet meg két díjat, egy góllal).

Zsűri: A videók rangsorolásáról egy háromfős zsűri dönt, egytől-ötig pontozzuk a gólokat, adott szempontok szerint (erről szintén, a későbbi bejegyzésben beszélnék).

Sok sikert! Hamarosan jelentkezünk egy Frissítéssel, a díjazással és a pontozással kapcsolatban!