EuroFIFA | Szavazz a hónap csapatára!

Január 24-én útjára indítottuk Instagram-projektünket, “Küldd be a csapatod” címmel. Az első hónapban hét csapatot tudtunk kitenni Instagram-fiókunkra és most jön a feladat: ezek közül kell most kiválasztanotok, hogy melyik volt a hónap legjobbja!

A heti majd’ két keret alapján úgy tűnik, hogy elinditott valamit ez a projekt és reméljük, hogy továbbra is megmarad, vagy még egy kicsit fel is pörög a lelkesedés. Továbbra is várjuk a screenshotokat (immáron a második szavazáshoz) az EuroFIFA Facebook oldalára, privát üzenetben, vagy az Instagramon az #eurofifa hashtaggel ellátva. A következő szavazást március 22-én indítjuk, addig várjuk a nevezéseket. Egyelőre a dicsőségen kívül komolyabb díjazást nem tudunk felajánlani, de igyekszünk az év végéig valamilyen jutalmazási lehetőséget találni a legjobbaknak.

A szavazás kedd (február 28.) este nyolc óráig, azaz 20.00-ig fog tartani. A legjobb felállás automatikusan továbbjut a következő hónapi körbe, ahol megmérkőzhet majd a második adag felállással.

Aki nem látta volna az eddigi nevezőket, az most átbogarászhatja őket:

Click! Click! Click! Click!
Click! Click! Click! Click!

És itt lehet szavazni:

LEZÁRULT A SZAVAZÁS