EuroFIFA | Küldd be a csapatod!

Mozduljunk meg egy kicsit! Lassan véget ér január és itt az ideje, hogy felkészüljetek a tavaszi szezonra, aminek csak a legjobb csapatokkal érdemes nekimenni. Úgy döntöttünk, hogy segítünk egy kicsit nektek és ennek érdekében beindítunk egy új rovatot “Küldd be a csapatod” címmel. Mit is takar ez?  

Furcsának tűnhet, de sokan nem tudják, hogy milyen csapatot érdemes felépíteni a FIFA 17 karrier módjában, esetleg kikből áll egy olcsó, de jó Ultimate Team. Itt a lehetőség, hogy segíthessetek egymásnak és megmutathassátok, hogy mit értetek el eddig a játékban! TOTY húzások az Ultimate Team csapataidban? 90-es overallal rendelkező, saját nevelésű játékosokkal van teli a karrier módos csapatod? Minden jöhet!

Készítsetek screenshotokat az Ultimate Team, vagy Karrier módos csapataitokról és küldjétek el nekünk az EuroFIFA Facebook-oldalára, vagy töltsétek fel az Instagramra, az #eurofifa hashtaget használva a leírásban. Írjátok le hozzá, hogy hányadik szezonban vagytok, esetleg mennyibe került az a csapat, amit elküldtetek. Az Ultimate Team csapatoknál jöhetnek még a chemistry, vagy rating értékek is bátran, de az hogy épp hányadik osztályban vagytok vele, sem utolsó infó. Jöhetnek draftos csapataitok is, esetleg a FUTHEAD weboldalán összerakott “Dream team”-ek is. 

Bízunk a kreativitásotokban és abban is, hogy egy kis versenyszellem is motivál majd benneteket. A hónap végén összegyűjtjük a legjobbakat és megszavaztatjuk Facebook-oldalunkon a hónap csapatát! Légy te az EuroFIFA legjobb menedzsere!

 

Készítsetek screenshotokat az Ultimate Team, vagy Karrier módos csapataitokról és küldjétek el nekünk az EuroFIFA Facebook-oldalára, vagy töltsétek fel az Instagramra, az #eurofifa hashtaget használva a leírásban. Írjátok le hozzá, hogy hányadik szezonban vagytok, esetleg mennyibe került az a csapat, amit elküldtetek. Az Ultimate Team csapatoknál jöhetnek még a chemistry, vagy rating értékek is bátran, de az hogy épp hányadik osztályban vagytok vele, sem utolsó infó. Jöhetnek draftos csapataitok is, esetleg a FUTHEAD weboldalán összerakott “Dream team”-ek is. Bízunk a kreativitásotokban és abban is, hogy egy kis versenyszellem is motivál majd benneteket. A hónap végén összegyűjtjük a legjobbakat és megszavaztatjuk Facebook-oldalunkon a hónap csapatát! Légy te az EuroFIFA legjobb menedzsere! #eurofifa #eurofifahu #fifa17 #easports #carriermode #ultimateteam #fifaut #fifa17ut #fifa #football #sport #soccer

A photo posted by EuroFIFA | FIFA közösség (@eurofifaofficial) on