EuroFIFA: Galériák

Bizonyára sokan vagyunk úgy, hogy mielőtt letöltünk vagy akár csak kipróbálunk egy programot szeretnénk egy kis ízelítőt kapni annak tartalmából. Ám hiába keresgélünk a világhálón, mindenhol csak semmitmondó vagy lassan betöltődő képeket kapunk. Itt a megoldás!

 

Oldalunk felső menüsávjában barangolva érdemes egy pár perces kitérőt tenni a “Galériák” menüpontra, ahol az éppen aktuális és természetesen az elmúlt évek FIFA verzióiból válogattuk össze a legtöbbetmondóbb képeket. Rendszerünk AJAX támogatással készült, így a képek egy kattintással, azonnal megtekinthetők böngészőnk segítségével.

 

Természetesen nem csak a konzolos vagy éppen személyi számítógépekre szánt FIFA verziók képeit tekinthetitek meg itt. Folyamatosan frissítjük a repertoárt, amibe helyet kapnak a különböző hordozható eszközökre elkészített változatok fotósorozatai is illetve a webes felületre szánt FIFA Superstars Facebook alkalmazás is. Ezen kívül az aktuális rendezvényekről szintén láthatóak lesznek szerkesztőink által készített tartalmak is. Így ha valakit a jövőben EuroFifa.hu pólóban látsz kamerával a kézben egy fifás rendezvényen, magáért beszél hol keresd az általa készített fotókat melyeken nagy eséllyel Te magad is rajta lehetsz! Amennyiben úgyérzed birtokodban van olyan képanyag, aminek a szerzői jogai lehetővé teszik annak publikálását az oldalon és véleményed szerint méltó helyet foglalna el az EuroFifa.hu galériájában, akkor küld el képed a megfelelő fórum topikba!