EuroFIFA: Facebookon is!

Bizonyára mindenki észrevette, hogy oldalunkra a Facebook felhasználói profillal is lehet regisztrálni. Ilyen és ehhez hasonló integrációval találkozhatunk a világháló több pontján is. Azonban mint mindig, mindenhol vannak egyedi és érdekes megoldások is. Lássuk oldalunk esetében ez hogyan néz ki!
Mindenek előtt szeretném megköszönni az EuroFifa.hu szerkesztősége nevében a jókívánságokat és a “like”-okat. Facebook rajongói oldalunk lehetősséget ad mindenki számára, hogy mindennapos internetes tevékenysége közben is, kényelmesen értesüljön a legfrissebb változásokról a magyar fifás közösséget illetően. Legyen szó rendezvényekről, online bajnokságról vagy akár egy új fórumtémáról, rajongói oldalunkon keresztül minden automatikusan publikálásra kerül. A jövőben persze számítani lehet csak Facebook-on elérhető tartalmakra is. Illetve nem kizárt, hogy egyes kérdőívek is csak itt kerülhetnek kitöltésre.

facebook
Egy kis ösztönzés szempontjából, minden hónapban megválasztjuk az oldal legaktívabb Facebookozóját, akivel lehetősség szerint egy kisebb interjút is készítünk majd. A legaktívabb felhasználók speciális kiváltságokban is részesülhetnek, melyekről még nem szeretnék elárulni semmit. Addig is érdemes használtaba venni az ominózus “kék” gombot és összekapcsolni regisztrációtokat Facebook profilotokkal.

 

http://facebook.com/eurofifa