EuroFIFA és NatGeo: Körberepítve

A nyár elején meghírdetett kvízjáték nyertese Novai Éva lett, akinek utólag is gratulálunk! A játék során a NatGeo-n bemutatásra került Gyár Óriások EA SPORTS FIFA epizódjából ollóztunk ki kérdéseket. Nagy számban érkeztek a megfejtések, míg a végén csak egyvalaki vihette el a fődíjat egy 2 fő részére szóló sétarepülést az EuroFIFA jóvoltából.

Szeptember 16-án, Vasárnap reggel álmosan, de elszántan bontogatta kis csapatunk a ponyva-hangár ajtaját. A repülőgépeket, mint azt már a virtuális foci EB-n megszokhattuk, a Cavok Aviation biztosította. A szerencsések egy Cessna 172 típusú repülőgéppel emelkedhettek a magasba és csodálhatták meg a budai hegyek mellett, a Velencei tó csodálatos környékét madár távlatból. A repülés egészen pontosan 1 óra 12 percet vett igénybe. Időjárás szempontjából igazán szerencsés volt kis csapatunk. Bár néha előfodultak kisebb széllökések vagy légörvények, összességében eseménymentes repülésnek lehettek tanúi a nyertesek.

A nap végén még a NatGeo képviselői is felszálltak velünk a felhők fölé. Egy kisebb visegrádi kirándulásra még maradt pár csepp üzemanyag a repülőben. Mindent összevetve egy nagyon kellemes vasárnap délutánt töltöttünk el a gödöllői repülőtéren. Reméljük olvasóink között is lesz olyan aki vállalkozna egy hasonló élményre!