Euro 2012: Fifázz Kijevben!

Az Európa Bajnokság döntőjét, az előre lefektetett forgatókönyv alapján Július 1-én vívják majd kontinensünk legjobbjai. Mint a hivatalos játék kiadója, az EA SPORTS egy speciális meglepetéssel készül a foci rajongók számára. Azon olvasóink, akik Magyarországon élnek most kicsit fordítsák el fejüket.

 

“Irgum, burgum..” – Mondhatná minden elvetemült FIFA rajongó. Az EA SPORTS ugyanis Április 24. és Május 23. között játszó PlayStation és Xbox játékosok közül választja ki a 2-2 legjobbat, akik a már említett finálé estéjén többtízezer ember előtt küzdhetnek meg a virtuális gyepen az abszolút bajnoki címért. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy hazánkban ez az akció sajnos nem elérhető. A hivatalos szabályzat szerint, a következő országokban élő magyar fifások nevezhetnek: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bulgária, Kanada, Chile, Cseh Köztársaság, Finnország, Franciaország, Németország, Japán, Malajzia, Hollandia, Új Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Szingapur, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Svédország, Tájföld, Egyesült Királyság és Egyesült Államok. Ezen a listán nem szereplő államok polgárai sajnos ezúttal kimaradnak a jóból. Kicsit szomorúan közöljük ezt a hírt nektek, mivel láthatóan több olyan ország lakói is bejuthatnak a döntőbe, akik nem is ezen a kontinensen élnek.

 

 

A versenyről azt érdemes még tudni, hogy a kievi stadionban játsza majd mindenki a döntőt, ami kategóriától függetlenül PlayStation 3 konzolokon zajlik majd. Így a két legjobb Xbox 360 játékos is megtudhatja, milyen is a Sony játékgépén játszani. Június 30-án mindkét kategóriából összesen 4 játékos küzdhet meg a döntőbe jutásért. Természetesen a vesztes felek is jegyet kapnak a kievi döntőre, azonban nem játszhatnak majd értelem szerűen a stadionban. A stadionban való győzelem után a bajnok pedig “Az Év Játékosa” címmel térhet majd haza. További információkért látogassatok el az EA SPORTS hivatalos weboldalára. A nevezéshez nincs más szükségetek, mint online játszani az Euro 2012 DLC-vel.

 

Írjátok meg véleményeiteket ezzel a versennyel kapcsolatban a hír alatti komment mezőben vagy facebook rajongói oldalunkon. Szerintetek fair, hogy kimaradt hazánk a kvalifikáltak listájáról?