ESL Klánliga – Pótlások

Elérkeztünk a klánliga utolsó összecsapásaihoz, melyek a végeredmény szemponjából is meghatározóak voltak. Nézzük hogyan alakultak a mérkőzések!

 

eslheader1

 

Elmaradt mézkőzések:

 

KD Gaming – Rising Generation 6-6

 

A KD az egy ponttal bebiztosította azt ami szinte már eddig is tényként kezelhető volt, bajnok a KD Gaming! Az rG pedig hatalmas sikert aratva döntetlent ért el Klánliga győztese ellen, ezáltal még közelebb került a harmadik helyhez.

 

SKZI Gaming – Wizards of the Ball 4-8

 

Óriási küzdelemre lehetett számítani ezen a nem kis téttel bíró rangadón. A szoros eredmény végül elmaradt, a WotB magabiztosan rombolta le az SKZI ezüstéremről szövögetett álmait, és megérdemelten szerezte meg a második helyet jelentő győzelmet. Az SKZI csapata a dobogó második fokáról csupán egy ponttal lemaradva a harmadik helyen zárta a bajnokságot. 

 

Rising Generation – Allstars of Hungary 6-6

 

Az rG csapata reménnyel telve feszülhetett neki ellenfelének, bízva abban, hogy a WotB botlik, ők pedig nyernek és dobogón végeznek. Az AoH egyetlen esélye a negyedik helyre a győzelem lett volna. Hiába a rengeteg találgatás és remény, ezek közül semmi nem valósult meg. A WotB nyert, az rG pedig leikszelt az AoH-val. A Rising Generation az első és a második helyezett elleni pontszerzés ellenére is csak a negyedik helyen zárta a bajnokságot, míg az Allstars of Hungary játékosai kénytelenek voltak beérni az ötödik helyezéssel.

 

Kapcsolódó linkek:
– Sorsolás
– Tabella

fifa11pc10

Forrás: www.esl.eu/hu/fifa11