ESL Klánliga – 1. forduló

Kezdetét vette az ESL Magyar Klánliga, az első fordulóban papírformának nevezhető eredmények születtek, bár lehet, hogy akad aki ezzel vitatkozna. Nézzük őket egyenként:

 

SKZI Gaming – Allstars of Hungary 7-5

 

Hosszú kihagyás után visszatért a klánliga mezőnyébe az Allstars of Hungary, az első fordulóban máris méltó ellenfelet kaptak, a tavalyi évben EMS főtáblára jutó SKZI Gaminget. A bravúr végül nem sikerült, de közel állt a csapat a pontszerzéshez. Ennek ellenére a bemutatkozásuk nem okozott csalódást, bármire képesek lehetnek a jövőben. A bajnoki címről álmodozó SKZI játékosainak pedig ennél jóval többet kell nyújtaniuk a további sikerek eléréséhez.

 

GamerZ Online – Rising Generation 4-8

 

Újoncok a régi motorosok ellen, nehéz lett volna megtippelni melyik csapat viszi el a három pontot. Végül ez a Rising Generation játékosainak sikerült, azonban nem vallottak szégyent az újonnan alakult klán tagjai sem. Mindkét csapat okozhat még meglepetést a továbbiakban.

 

KD Gaming – Wizards of The Ball 8-4

 

A nyitóforduló rangadója egyértelműen ez a mérkőzés volt, hiszen két bajnokesélyes csapat küzdött meg egymással. A simának tűnő végeredmény ellenére továbbra is mindenki tisztában vele, hogy a WotB még sok gondot okozhat ellenfeleinek a bajnokság hátralévő részében. A KD pedig nagy önbizalommal várhatja a következő találkozóit.

 

Kapcsolódó linkek:

– Sorsolás
– Tabella

 

Forrás: www.esl.eu/hu/fifa11