Elindult a nevezés hazánk első FIFA 19 versenyére!

Ahogyan csütörtökön Facebook oldalunkon jeleztük, idén is különleges FIFA 19 bemutatóval és versennyel készülünk nektek szeptember 29-én, szombaton! Már a nevezési felület is aktív, várjuk a regisztrációkat!

Az EuroFIFA évek óta elkötelezett támogatója az offline FIFA-rendezvényeknek, hiszen így nem csak a képernyők mögött, hanem a való világban is összehozhatjuk az ország legjobb játékosait, akik amellett, hogy természetesen a konzolok előtt döntik el, ki a jobb, személyes kapcsolatba is kerülnek. Az elmúlt esztendők során számos barátság kötődött bajnokságainkon, amelyet szeretnénk idén egy újabb szintre emelni a FIFA 19 Launch Party-val!

A rendezvénynek ezúttal a Budapest belvárosában fekvő Hi5 ad otthont szeptember 29-én. A fővárosi startup közösség törzshelye innentől a FIFA-sok kedvenc helyévé is válhat, ugyanis az őszi szezonra egy hosszútávú offline ligával, az EuroFIFA Weekend League-gel is készülünk nektek ezen a remek helyen, melyről pontosabb infókat a következő hetekben kaphattok itt, weboldalunkon. A Hi5-ban alapból is van lehetőségetek egy kis gyakorlásra, ugyanis pub chill zone-jában minden nyitvatartási órában vár Titeket egy Xbox One konzol egy kis lazulásra. A Launch Party-n azonban nem ezt használjuk, hanem szokás szerint 10 db Playstation 4 gépekkel felvértezve alakítjuk e-sport kocsmává a Hajós és Dessewffy utca sarkán található helyszínt.

A pubban így 10 helyszínen folyik egyszerre a maximum 128 nevező közt a játék, melyekből két kiemelt pozíciót is találhattok: egyszerre egy-egy meccs a chill szoba nagyméretű tévéjén, illetve a prezentációs szoba kivetítőjén folyik, hogy az épp nem meccsben lévő játékosok is tudják követni az eseményeket. A helyszíni regisztrációt reggel 10 órakor kezdjük és negyven percetek lesz rá, hogy az internetes előnevezést megerősítsétek a helyszínen az 50%-ban lefogyasztható nevezési díj kifizetésével.

A bajnoki meccsek közt természetesen barátságos mérkőzéseket is játszhattok a vadi új FIFA 19-cel, mielőtt megvásárolnátok – vagy megnyertnétek – a szoftvert. Természetesen, ha nem akartok ilyen sokáig várni, partnerünktől, a Konzolvilágtól akár a megjelenés napján beszerezhetitek az friss játékot, melyhez exkluzív ajándékokkal is készül Magyarország legnagyobb konzolboltja.

Ha pedig nem csak a játék kedvéért látogatnál el hozzánk, reméljük nyereményeink meggyőzőek lesznek a nevezéshez! Az első helyezett az EuroFIFA serlege mellett gazdagabb lesz 20 000 Ft-nyi levásárolható Konzolvilág ponttal, egy Ronaldo Juventus mezzel, valamint egy EuroFIFA Weekend League nevezéssel is! A második helyezett az ezüstérmen kívül 10 000 Konzolvilág pontot kap accountjára, míg a bronzérmes 5 000 ponttal gazdagodik!

A következő linken a nevezés mellett minden más fontos infót is megtalálhattok:

 

NEVEZÉS