Éld át újra a NatGeo-n!

“A FIFA a legjobb dolog, a focipálya után!” Ezekkel a sorokkal szól a rajongókhoz Wayne Rooney az elhíresült beharangozóban. A népszerű Gyáróriások fantázianévre hallgató műsor legutóbbi témája az Electronic Arts fejőstehene volt. Kedvenc videójátunk kulisszáiba kalauzolják el az érdeklődőket a NatGeo munkatársai. Érdekesség, hogy Európa keleti régiójában egy héttel előbb érkezett a műsor premierje, míg a britt FIFA Fejek csak a hét végén láthatják a műsort.

Szerkesztőségünk levelére reagálva, a NatGeo magyarországi kirendeltsége sajnos azt a választ adta kérdésünkre, miszerint miként tudjuk azon FIFA rajongók számára elérhetővé tenni a műsorszámot, hogy ez sajnos jelenleg szerzői jogi akadályokba ütközik. De ne búsuljatok, mert a lentebb található időpontokban megnézhetitek az ismétlést! Amennyiben magatokévá szeretnétek tudni az idei év fifás dokumentumfilmjét, akkor készítsétek elő felvevő készülékeiteket. Ugyanis otthoni használatra a törvény nem tiltja az egyes műsorok felvételét és tárolását. Természetesen a jövőben amennyiben esetleg DVD formájában elérhető lesz ez a nem mindennapi alkotás, azonnal beszámolunk róla.

Nincs más hátra tehát, amíg az utcai focis videójátékok abszolút királyára vártok, huppanjatok be a karosszékbe a következő időpontok valamelyikében és hangoljatok a NatGeo-ra!

2012. február 29. Szerda
7:00
Gyáróriások V: A FIFA és az Electronic Arts
2012. február 29. Szerda
20:00
Gyáróriások V: A FIFA és az Electronic Arts
2012. március 1. Csütörtök
14:00
Gyáróriások V: A FIFA és az Electronic Arts

BEHARANGOZÓ

fifa 12