EB 2013: Már a döntőben

A FIFA 14 lázában égő közösségünk nagyjai a hetekben még kénytelenek az előző verziót nyüstölni, és Európa legjobbjai ellen küzdeni. Az új játékkal kapcsolatos információáradat közepette érdemes kicsit odafigyelni a magyar srácokra, akik egyre közelebb kerülnek a csodához.

A sikeres csoportküzdelmek után, a negyeddöntőben Németország csapatával kellett szembenéznünk. A mérkőzés már csak azért sem ígérkezett egyszerűnek, hiszen válogatottunknak az elmúlt 10 évben nem sikerült legyőznie a német gárdát. A rossz sorozat megszakadt, a menetelés azonban folytatódott:

Magyarország – Németország 13-7 (6-4)

A két nemzet kezdőcsapata.

A győzelemből oroszlánrészt vállaló mokosg és PEZZY ismét hibátlan teljesítményt nyújtva, csapatunk legjobbjai voltak. Rolcsi és Redwing további 2-2, illetve Gabu 1 ponttal járult hozzá nemzetünk sikeréhez.

A folytatásban Franciaország lesz az ellenfelünk, csapatuk besorolása gyengébb korábbi ellenfeleinknél, azonban nem érdemes elbízni magunkat, hiszen többek között Spanyolországot legyőzve jutottak a legjobb négy csapat közé. A döntőben Oroszország várja ellenfelét, akik a másik ágon már túl vannak az elődöntőn is, ahol nagyon szoros, hosszabbításos mérkőzésen, 11:10 arányban diadalmaskodtak Románia felett. Fontos megemlíteni, hogy párhuzamosan zajlanak a vigaszág küzdelmei is, melynek győztese a döntő nyertesével mérkőzik meg az Európa-bajnoki címért.