EA Sports: Magyar videók

Még javában folynak az egyeztetések az EuroFifa.hu és az Electronic Arts magyarországi képvislete között. Azonban az már biztos, hogy magyar nyelven is elérhetőek lesznek a YouTube videómegosztó portálra feltöltött fifás videók.

Magorgabor csatornája mindenki számára ismerősen csenghet, akik figzelemmel követték a FIFA 11 megjelenése előtti időszakban a játékról kiszivárgott videó tartalmakat. David Rutter exklúzív Facebook videójától kezdve egészen a Michal Day grafikussal készített interjúig minden videó megtalálható mind a mai napig magyar nyelven a csatornán. Ezt a ragyogó kezdeményezést szeretnénk továbbfejleszteni és hivatalos forrássá válni a magyar nyelvű fifás tartalmak terén. A lefektetett konkrétumok egyértelműen kimondják, hogy szerkesztőségünknek lehetőssége van publikálni a kérdéses tartalmakat. A kérdés már csak az, hogy mekkora legyen az egyéb, a kiadó gondozásában létrehozott tartalom “lefedettsége.” Az egyes oktatóvideók és interjúk már elérhetőek a FifaEuro youtube csatornán. A jövőben is itt érdemes keresgélni magyar nyelvű fifás videók ürügyén.
Amennyiben felkeletettük érdeklődésed a témában, és úgyérzed megvan benned a megfelelő angol nyelvi tudás és elszántság, hogy Te magad is hivatalos fordítóvá válhass, jelentkezz szerkesztőségünkben az info@eurofifa.com e-mail címen keresztül.