EA Sports: Interaktív tréning

Az EA SPORTS és a U.S. Soccer összefogott annak érdekében, hogy megalkossa az EA SPORTS Interaktív tréning következő verzióját. Az ingyenes, online bárki számára elérhető oktatóvideók az EASPORTS teknológiáján alapuló szimulációk segítsgével mutatják be a jövő futball sztárjainak a labdarúgás csínját-bínyját. Az interaktív tartalom elérhető az EASPORTSinteraktivetraining.com weboldalról, ahol a FIFA játékokban megszokott grafikus motor segítségével illusztrálják a U.S. Soccer által kiadott oktató anyagokat.

 

Az idei évben közzétett tartalom elsősorban a 13 és 18 év közötti fiatal játékosokra koncentrál. Az USA nemzeti válogatottjának vezetői Greg Vanney és Manni Klar minden apró részletet gondosan bemutat, illetve olyan hasznos tanácsokkal is ellátja a fiatal focistákat, amikkel könnyebben tudják az itt megszerzett tudást a való életben is hasznosítani.

 

A U.S. Soccer által publikált, weboldalukról ingyenesen letölthetó oktató anyag lehetővé teszi az egyénre szabott tréninget. Továbbá az oktatási minisztérium által támogatott kiadvány egy olyan eszközt hivatott adni az edzők kezébe, melynek segítségével sokkal tágabbra nyithatják a labdarúgás világát a fiatalok számára. Az EA SPORTS ezekben az oktató videókban, a hiteles animációk segítségével igyekszik életre kelteni a különböző oktató elemeket, melyek segítségével az edzők és a játékosok könnyedén vizualizálhatják a történéseket. Ezáltal jobban beleélik magukat az eseményekbe és ezeket a tapasztalatokat könnyebben implementálják majd a való életben.

eainteractiveshot

Forrás: interactivetraining.easports.com

 

Az oktató videók elérhetőek az EASPORTSinteractivetraining.com weboldalról. A videókban feltűnik többek között Landon Donovan és az Egyesült Államok nemzeti tizeneggyének több sztárjátékosa is.