Délután jöhet a FIFA 19 demója

Azt már egy ideje tudjuk, hogy ma érkezik a FIFA 19 demója, azonban sokan hiába várnak már hajnalok óta, mindeddig nem tűnt fel egy áruházban sem.

A neten elterjedt hírek szerint magyar idő szerint 16 órakor kezdődhet a letöltés, de akárhogy kerestük, mi nem találkoztunk ezzel az időponttal semmilyen hivatatalos, de még csak félhivatalos szájton sem. Ennek ellenére várható, hogy senkinek nem kell korábban hazalógni a suliból vagy elkéredzkedni a melóból, ugyanis a koradélutáni órákban szinte kizárt, hogy játszhatunk a 19 demójával.

Tavaly közép-európai idő szerint este 7-kor jött ki a FIFA 18 próbaverziója, így akár ezt is vehetjük jó kiindulópontnak, ha próbáltok tervezni a mai nappal kapcsolatban.

De ha nincs lehetőséged letölteni a játékot, Gege barátunk tart egy demóparty-t ma este a Twitch oldalán, így ha játékosként nem is, nézőként lehetőségetek van átélni, hogy hogyan sikerült a két hét múlva érkező játék előzetese.

Ha pedig nem bíznád a véletlenre, még nem késő előrendelned a játékot, hogy válassz magadnak a Konzolvilág exkluzív focis ajándéktárgyai közül a kedvenc focis szoftvered mellé!