Co-op szezon? Igen!

„Bárki játszhat egy haverjával együtt, két, a világ másik pontján élő ember ellen 2 a 2 elleni, hivatalos meccseket”. Fred Rutten szavai egyszerre definiálják a Co-op alapszabályait, valamint a FIFA 14 egy új játékmódját is, ami egy páros küzdelemre invitálja a játékosokat.

Puskás és Di Stefano, Ronaldinho és Eto’O, valamint Yorke és Cole. A futball világának nagy párosai közül csak egy párat említünk, de most a FIFA 14 lehetőséget ad arra, hogy a digitális világban is nagy duettek legyenek. A feladat, mint a legtöbb szezonban, ugyanaz: bajnoknak lenni.

Az új módon belül, több szezonon keresztül játszhatsz egy kiválasztott társaddal, valamint kupákon is részt vehetsz, amivel tapasztalati pontokat és fényes trófeákat gyűjthettek, virtuális vitrinetekbe. A Co-op módusz képernyőjén követhetőek az eddigi eredményeitek, formátok, illetve az elismertségi szintetek is. Természetesen ebből az ablakból indítható egy-egy kupa, vagy bajnokság mérkőzése is.

A Co-op kompatibilis az EA Match Day funkciójával, tehát az általatok választott csapatok, illetve játékosok mindig naprakész formában és értékekkel várják, hogy a játékos a legjobbat hozza ki belőlük.