Bemutatkozik: Cristijan

Novemberben Tagfelvételt hirdetett az EuroFIFA, amivel kapcsolatban végül megszületett a döntés. A bejelentés váratott magára, apróbb technikai és kommunikációs gondok miatt, de a lényeg, hogy megérkezett és hamarosan debütál legújabb tagunk Cristjan!

Sütő Krisztián, alias Cristijan lesz csapatunk legújabb tagja, aki a videós tartalmakat fogja a jövőben bővíteni. Egy Ultimate team sorozat, valamint annak kiegészítő epizódjai vannak jelenleg tervben, aztán az idő múlásával lehet, hogy további projektek szervezője is lesz legújabb szerkesztőnk.

Ismerős lehet a FIFA világából már többeteknek, hiszen 2 éves YouTubeos múltja mellett már több FIFA versenyen is részt vett. 2000 óta FIFA-zik, ami biztosíték arra, hogy a sorozatot töviről-hegyire ismeri. Egy pár sorral ő is köszöntene most benneteket:

Üdvözlök minden kedves olvasót , Sütő Krisztiánnak hívnak de az interneten leginkább cristijAn néven ismernek. 6 éve foglalkozom videovágással és 14 éve játszom a fifa nevezetű játékkal. 2 éve videózom aktívan Youtube-on, ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem. Idén végeztem az iskolával Gazdasági-Informatikus szakon.

Nagyon szépen köszönöm a bizalmat és remélem meg tudom hálálni !

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek és jó játékot

Mi is üdvözöljük legújabb szerkesztőnket, aki hamarosan munkához is lát és érkeznek legújabb műsorai az EuroFIFA berkein belül.

A fiatalembert elérhetitek még az alábbi fórumon: https://www.facebook.com/cristijAAAn

Illetve YT csatornája: https://www.youtube.com/user/cristijAnFIFA

(en plus, a fiatalembernek ma van a születésnapja, úgyhogy tessék felköszönteni)

10866855_820865934621678_490292162_n