Az út folytatódik: The Journey III.

Két szezont már magunk mögött tudhatunk Alex Hunter kalandjaiból, de eljött az idő a csúcsra töréshez! Alex álma teljesül, de ezúttal sem csak az ő bőrébe bújva kell bizonyítanunk a virtuális gyepszőnyegen!

A jól ismert út a végéhez közelít, de természetesen nem csak Alex Hunter, hanem Danny Williams és az előző részben megismert eltitkolt kishúg, Kim Hunter is kereszttűzbe kerül, mind-mind más célokért küzdve. A helyzet azonban a korábbiakhoz képest változik: nem “kötelezően” kell váltogatni a játékosok között, hanem mindhármuk karrierjét párhuzamosan kell egyengetnünk. Alex most már nem lett átverés áldozata, valóban a Real Madrid szerződteti, Danny előtt ott a nagy lehetőség, hogy a Manchester Unitedben bizonyítsa be, hogy milyen jó focista is, míg Kimnek az amerikai női válogatottban kell megmutatnia, hogy igazi Hunter vér folyik az ereiben!

A sztori olyan érdekes szálat is kap, hogy a két ellenségből jóbaráttá vált játékos, Alex és Danny egymás ellen küzd a Bajnokok Ligája győzelemért, így kénytelenek félretenni a haverságot az aranyért! A Journey ezzel pedig a végéhez is ér, a megszerzett UEFA-licencekkel a történet felért a csúcsra – és habár messze még a vége, várhatjuk, hogy jövőre milyen érdekes offline játékmódokat talál ki az EA a hardcore játékosok számára!