Április 03. FIFA 15 a kanapéról!

Kicsivel kevesebb, mint 1 évvel ezelőtt közel 12 000 foci rajongó gyűlt össze a berlini Union Stadion gyepén, hogy kanapén ülve izgulhassák végig a Foci VB első mérkőzését. Összesen 780 ülő alkalmatosságot regisztráltak a szervezők, amikről lélegzet visszafolytva izgulta végig a közönség a 700 inch átmérőjű oriástévén közvetített eseményeket. 

2015. április 3-án az EuroFIFA.hu és a Kaja.hu közös rendezésű FIFA Bajnokságának 9. fordulója szintén a kanapén ülve, feküdve vagy állva kerül megrendezésre. A helyszínen összesen 4 db Microsoft Xbox One szett gondoskodik majd a kiváló élményről. Szinte mintha az ember a saját nappalijából ülve mérkőzne meg az ország legjobb FIFA játékosaival. 

original-433-1402672606-11

AP Photo/Axel Schmidt Forrás: buzzfeed.com

A páratlan élményhez társul még a Cybergastro elegáns enteriőrje és a tömérdek mennyiségű ételválaszték a szarvasmarhától a jégsalátáig. Nem csak a résztvevők, de azok kísérői számára is lehetőség lesz kipbróbálni a FIFA 15 új generációs verzióját. Akik kitartóan szurkolnak, a döntő és a bronz mérkőzések alatt a szabadon maradt játékállásokon mérhetik össze tudásukat az EuroFIFA szerkesztőivel vagy egymással. 

Szinte mintha az ember a saját nappalijából ülve mérkőzne meg az ország legjobb FIFA játékosaival. 

Helyszín: 1065 Budapest, Nagymező utca 41.

Kapunyitás és regisztráció: 17:00 – 18:00

Szabályzat: Versenyszabályzat (klikk)

Regisztrálni hamarosan oldalunkon lehet, erről egy másik cikkünkben olvashattok majd részleteket. További információk a versenyről a bajnoksag(kukac)eurofifa.hu vagy facebook.com/eurofifa közösségi felületünkön, privát üzenetben kérhetőek. 

Várjuk hozzászólásotokat és véleményeiteket a hír alatti komment mezőbe vagy közösségi csatornáinkon!