Acer Challenge

Egy újabb versenyt szeretnénk nektek bemutatni – ezúttal csak PC-s játékosainknak elsősorban – amiről szerintünk még sokan nem hallottatok. Ez a Team Acer által szervezett Acer Challenge. Erről a csapatról tudni érdemes, hogy ha van az eSport-nak csúcsa, akkor ők az egyik csapat akik a részét képezik minden téren ennek a világnak. Rengeteg szponzorral rendelkeznek(Adidas, Nvidia, Roccat…) és ez az általuk szervezett verseny színvonalába/pénznyeremény mértékében is megmutatkozik.

Ezen a versenyen, kapaszkodjatok meg…1000 EUR-t osztanak ki havonta. Hihetetlen mi? Pedig igaz!:)

Regisztráció menete:

Először is regisztrálnotok kell az Acer Challenge oldalán. Linkre kattintva egy nagyon egyszerű regisztrációs ablakhoz juttok, ami semmi perc alatt kitölthető, itt nem kell megadni Origin ID-t.

reg
Utána bal felül a “Challenge” menüpontot kell kiválasztani ott láthatjátok az akutális kupákat. A kupa logójába belekattintva részletesebb információt kaphattok a versenyről, itt a “SignUp-ra” kattintva nevezhettek.

jelentkezes
Itt sem szabad elfelejteni, hogy kupa előtt 1 órával “Check-In” van, hiszen egész héten nyitott a regisztráció és csak azokat várják akik tényleg megtudnak jelenni. Aki nem csekkol be, olyan mintha nem is nevezett volna.

Lebonyolítás, díjazás:

Hasonlóan a 4pl rendszeréhez itt is heti egy kupát rendeznek, minden egyes heti kupa győztese 100EUR-t tehet zsebre, ezentúl a helyezettek pontokat kapnak TOP32-ig bezárólag. Négy kupa után az 5. héten megrendezik a havi döntőt, ahova a TOP16 legtöbb pontot szerzett játékos kerülhet be és küzdhet meg a fődíjért, ami az 1. helyezettnek 400EUR a 2.nak 200EUR-t jelent.

Fontosabb szabályok:

– Tilos egyéni felállás használata,
– Liga módban történnek a meccsek lejátszása(döntetlen esetén, új meccs aranygól)
– Csak taktikus védekezés használható(Ez igaz minden ilyen kupára, ESL-re, Eurofifa-ra)

Természetesen, ellenfeleiteket a legkönnyebben mIRC-n találjátok meg illetve adminokkal is ott tudtok beszélni!