A Season Ticket érkezik PS3-ra is

Észak-Amerikában már tavaly elérhető volt PlayStation 3-ra az EA SPORTS Season Ticket, azonban Európában csak Xbox 360 konzolokon jutottunk hozzá a kedvezményekhez, idén szerencsére bővül az európai piac és a Sony konzolját is beveszik a buliba.

Egyelőre azonban még nem elérhető ez a szolgáltatás, szeptember elejéig minden európai PS3 tulajnak várnia kell a PSN Store megrohamozásával.

Aki nem tudná, az EA SPORTS Season Ticket a Microsofttól 2000 Pontért, a Sony boltjából 25 dollárért (pontos Euró és Forint átváltás egyelőre nem ismert) vásárolható meg egy évre, amivel kedvezményekhez juthatunk hozzá. Ilyen például, hogy az utólag megjelent letölthető tartalmak (DLC) árából az EA számunkra elenged 20%-ot, de ami a legnagyobb motivációt jelentheti a vásárlásra, hogy korábban érhető el a játék teljes verziója! A FIFA 13 esetében ez annyit tesz, hogy azok akik előfizettek szeptember 28-a helyett, már szeptember 22-én tolhatják a játékot és számunkra az élménybeszámolókat. Akinek pedig mind ez nem lenne elég, az ULTIMATE EDITION-nel járó 24 Arany csomagot is megkapja térítésmentesen, valamint a Creation Centreben is hozzáférhet mindenhez.

Az EA SPORTS Season Ticket érvényes a FIFA, a MADDEN NFL, az NHL és a Tiger Woods PGA Tour sorozatokra.