A nagy szünet utáni visszatérés

Az állatoknak van egy kis beépített rendszere arra, hogy télire betápoljanak és elvonuljanak egy meleg kuckóba aludni. Az EuroFIFA elvonult október végén (bejelentés nélkül) őszi-álmot aludni, amiből már lassan ideje visszatérni. 

Az, hogy miért történt, az főleg személyes, idő-energia centrikus kérdések összessége, illetve a megjelenés utáni uborkaszünet oka. A FIFA megjelenik általában szeptember végén és az elkövetkező 5-6 hónapban semmi infó nem jön ki az új kiadással kapcsolatban. Nagyjából januárig csak két-három témában tudunk publikálni (FIFA videós tartalmak az EA-től, friss megjelenés utáni infók, illetve saját tartalmak)

Utóbbit nagyban megnehezíti az egyetem/munka szekció a szerkesztőség számára, anno ezért is kerestünk friss erőt a tagfelvétellel. Visszafelé haladva, a megjelenés utáni infóbombák már elszálltak kellőképp, mindenki játszik a játékkal és senkinek sem újdonság a jelölő spray a spori kezében. Az EA-s tartalmakat pedig hosszútávon talán unalmasnak találnátok igy azt első körben mérsékeltük, bár, hasonló uborkaszezonokat megszüntetendő,  ezután már jobban odafigyelünk rá, hogy a heti tartalmaikat mi is elhozzuk.

Ez a bejegyzés nagyjából erre született, hogy jelezzük, még élünk, csak kevesebb a lehetőségünk friss és ropogós tartalmat gyártani, illetve ez okozta a Facebook-inkativitást, amit a szorgalmi időszak végeztével, a vizsga-időszak talán meg fog oldani. Rendezvényekről essen szó hamarosan, addig is tartsatok velünk!

Sziasztok!
Théo