A FIFA 12 is beleharap az Almába!

Több ősi háború dúl a különböző ízlésű emberek között. Ezek között ha felállítanánk egy sorrendet, akkor az első három talán a Pepsi vagy Coca-Cola, Gumival vagy anélkül illetve PC vagy MAC lenne. Az utóbbi esetben a Windows Operációs rendszert használók körében a legnagyobb ütőkártya mindig is az elérhető játékok mennyisége és minősége volt. Az Apple Macintosh gépei ugyan mindig fényévekkel lepipálták memóriában és sebességben versenytársaikat, azonban az OS névre keresztelt operációs rendszerükön nem igen voltak elérhetőek a Windowson befutott játékok. Idén azonban ez megváltozott!

 

Az Electronic Arts játékai már évek óta elérhetőek az Apple Inc. által forgalmazott “kütyükön”, mint az iPhone, iPod Touch vagy iPad (tehát beszélhetünk itt az iOS platformról). A kérdés folyamatosan nyitott volt tehát, hogy a Valve által üzemeltetett Steam után mely cégek ugranak fejest a MAC világába és próbálnak szerencsét az “Almások” körében. Jelenleg egyetlen helyen lehet beszerezni az Intel processzort használó Macintoshokra konfigurált példányt, minek után az Origin nem elérhető OS X rendszerekre. A gametreemac.com egy olyan internetes online bevásárlóközpont, mely igazi kincses barlang a játékos kedvű Macintosh felhasználóknak. Itt minden nagyobb játékot megtalálhatunk Apple számítógépünkre. Az persze idő kérdése, hogy mikor jelenik meg a játék a Mac App Store-ban. Feltehetőleg a hamarosan esedékes iPhone 5 bejelentés körül fogják publikálni az alkalmazást. Természetesen az Online lehetőségek kompatibilisek a PC-s játékkal. Így a Windows-t használó barátaink ellen is játszhatunk Online mérkőzéseket. A különbség talán csak annyi, hogy a Macintshra megjelenő verzió sokkal stabilabban fut majd a megjelölt minimum konfiguráción.

 

mac

 

fifa12

 

Szerkesztőségünkben többen rendelkezünk Macintosh számítógépekkel, ezért ha valakinek esetleg kérdése akadna vagy elakadna a játék indítása közben az nyugodtan írjon nekünk. A jövőben igyekszünk erre a platformra is széleskörű technikai támogatást nyújtani. Azonban mivel a játékot nem kell telepíteni és a grafikán sem kell állítani, sok probléma nem adódhat.

 

 

!LETÖLTÉS!

 

 

Minimum konfiguráció:

MAC: Mac OS® X 10.6.8 (Snow Leopard) vagy jobb

PROCESSZOR: Intel® Core™ 2 Duo processor
PowerPC (G3/G4/G5) nem támogatott és a játék nem indul ezeken a hardwareken!

MEMÓRIA: 4 GB RAM vagy több (Mac Pro esetén 24 GB-ot javaslok!)

VIDEÓKÁRTYA: ATI HD2600 vagy NVIDIA GeForce 9400M vagy jobb, de legalább 256 MB Video RAM.
A játék nem támogatja az Intel GMA 950 vagy X3100 grafikus meghajtókat. Ha csak ilyen van a gépetekben ne is próbálkozzatok!

Irányítás: Billentyűzet és egér vagy OS X kompatibilis kontroller!

MÉRET: 6.8GB

Nyelvek: English, French, Italian, German, Spanish (magyar verzió jelenleg nincs!)