4PL. Képes vagy rá?

A 4PL) egy online magazin, ami foglalkozik PC-s hardverek árusításával is és a maguk reklámozására találták ki, hogy versenyek szerveznek a fifás rajongóknak. Bemutatjuk nektek a regisztráció folyamatát illetve a fontosabb lépcsőket, amik ahhoz kellenek, hogy eredményesek tudjatok lenni.

Ha versenyezni szeretnétek akkor az oldalra tévedve regisztrálnotok kell(bal felső sarokban tudjátok angolra váltani a nyelvet)

4plstep1

Regisztráció után a következő lépés a My4PL nevezetű menüpontba a belépés, ami a jobb felső  szövegdoboz alján látható és ott a gameaccount menüpontban kötelező megadnotok az Origin felhasználó nevetek, illete kiválasztani az adott játék Gameaccountját(PC esetében FIFa12 EA ID)

4plstep2

Eztuán a felső Games mneüpontban FIFA12 PC kategóriát kiválasztva(vagy a másik két platformét) láthatjátok az éppen következő versenyeket, belakkatintva  “SignUp”-ra kell kattintani, és ha “SignOut”-ra vált akkor tudjátok, hogy biztosan benevezetek.

4plstep3

A verseny(PC-seknek) minden hétfőn 19:00 kor kezdődik, de 18:30-40 között “Check-In” kötelező, ezzel megerősítve, hogy készenállsz  a játékra. Ezt ugyanott tudjátok megtenni ahol a “SignUp” volt és csak 18:30-40 között fog megjelenni, tehát résen kell lenni.

A verseny felépítése úgy néz ki, hogy minden hétfőn vannak kupák(PC-nek, konzolosoknak más napokon) ahol csak az elsőt díjazzák 20EUR -val, illetve a helyezettek pontokat kapnak. Három ilyen kupasorozat után  a TOP14 helyezetteket juttatják a havi döntőbe. További 2 hely kiadó az activity ladderban szereplőknek. ahol a két legaktívabb szintén bekerül eredménytől függetlenül(Csak lejátszott meccs számít)

Fontosabb szabályok:
– Csak taktikus védekezés használható, illetve ennek betartására csak ligamódban engedélyezett játszani(mint Eurofifás bajnokságokban)
– Döntetlen esetén új meccs és aranygól.
– Nincs óvás laggra
– Ha nem jelensz meg pontosan, atuomatikusan az ellenfél megy tovább. Nem szeretetszolgálat, profi liga, profi adminokkal kérdezés nélkül viszik tovább az ágrajzot.

A havi döntőben a díjazás a TOP4 között 80-40-20-10 euróban oszlik meg, a pénzdíjak kifizetése PayPalon történik. A kifizetés minden esetben megtörténik és ez nagyon fontos, hogy nem kamuznak, aki megküzdött érte az meg is kapja.

Természetesen a mIRC használat elengedhetetlen, hiszen ott találod meg az ellenfeleidet illetve veheted fel az az adminokkal a kapcsolatot. Ha kérdésetek van akár itt, akár facebook csoportjainkon feltehetitek.

Reméljük kedvet kaptok a versenyezéshez, legyél PC-s Xboxos vagy PS3-s nevezz be és mutasd meg mit tudnak a magyar fifások!