2014 FIFA World Cup videó

Az utóbbi időben lassú tempóban, de viszonylag folyamatosan érkeztek információk az idei FIFA különkiadással kapcsolatban. Képeket már láthattunk a készülő játékról, azonban mozgó-képet eddig még nem láttunk az áprilisban érkező játékról.

Az Európa Bajnokság körül keletkezett rajongói botrányból tanulva, a kiadó az idei különkiadást egyedülálló, úgynevezett “stand-alone” formában teszi a boltok polcaira. Azok akik már rendelkeznek következő generációs konzolokkal és nem dobták ki régi PlayStation 3 vagy Xbox360 masinájukat szerencsésnek mondhatják magukat. A játék ugyanis csak az említett platformokon jelenik majd meg. Üzleti szempontból a kiadó biztosra szeretne menni. A piacon hasonló témájú videójáték idén biztosan nem fog napvilágra kerülni, azonban az év eleji magas eladások ellenére (PS4, Xbox One) nagyon sok játékos még vár az új generációra váltással.

Ez minden esetre jó hír a PlayStation 3 és Xbox360 tulajdonosoknak, mivel a videó és a sajtófotók alapján egy igen kidolgozott, jó hangulatú kiadást kaphatunk kézhez április 17-én. Ugyan pontos részleteket még nem árultak el a brazil rendezők a nyitó ceremóniával kapcsolatban, de a hetekben közzé tették a hivatalos soundtrack előadói listáját és természetesen nem olyan rég a FIFA 14 alapjátékba még a hivatalos labdát is megvásárolhattuk.

Nincs más hátra mint hátradőlni és élvezni a következő részletekben gazdag bemutató videót, melyből sok apró részletet rejtettek el a készítők. Többek között láthatunk brazil rendőröket, örjöngő szurkolókat valamint Brazíliára jellemző karnevál hangulatot.

Véleményeteke a videóról és a játékról a cikk alatti komment mezőbe vagy közösségi felületeinken várjuk!

FIFA 14 World Cup Brazil