2014 FIFA WCB: Apró részletek

Mint EuroFIFA, kötelességünk, hogy beszámoljunk a FIFA-hoz kapcsolódó legkisebb adatokról is. Most egy „listát” hozunk nektek, ami egyfajta leltárként is funkcionál majd. A kérdés: Mi lesz a 2014 FIFA World Cup Brazil-ban?

Kocsma-hangulat:

Az EA-nél nem finomkodtak a hangulatfokozással. Gólt lőttél a meccsen az angolokkal? Irány a Trafalgar Square, Londonban, hogy megnézd a hazai szurkolók mennyire boldogok a kivetitők előtt! Több ilyen „külső helyszin” is bekerült a játékba, mint például a sydei-i operaház, vagy a berlini Brandenburgi kapu.

Stadionok:

A játékba 21 stadiont préseltek bele, ami a VB 12 stadionját, valamint 9 egyéb stadiont tartalmaz. Utóbbiakat, értelem szerűen, olyan játékmódokban éritek majd el, amik kívül esnek a braziliai világbajnokságtól.

eas-fwc-portugal-supporters

Csapatok és játékosok:

Szeretünk a számokkal dobálózni, ezért most azt is leirjuk, hogy a játékban 203 FIFA licenszel biró csapatot, ezen belül pedig 7469 játékost próbálhatunk ki a legújabb vb-játékban.

Edzők:

Az ilyen különkiadások védjegye az, hogy az edzőkre is fektetnek némi hangsúlyt. Ahogy azt a demó-tesztben és több trailerben is láthattátok, ott lesz a pálya mellett Louis van Gaal, Felipre Scolari vagy éppen Roy Hodgson is. Rajtuk kívül még 16 edző lesz „jelen” a játékban.

Kommentátorok:

Théo a vizsgaidőszak miatt nem utazhat el Braziliába, ezért a FIFA-sorozat egyik legerősebb kommentár párosát hallgatjuk az angol verzióban: Clive Tyldesley és Andy Townsend lesznek jelen, akik plusz 15 óra hanganyagot hoztak össze az új kiadáshoz!

Ne feledjétek tehát: EA SPORTS 2014 FIFA World Cup, április 17-étől , Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon!