K.O.mmentátor: Bemutatkozó

Ki is vagyok én? Mi is valójában ez? Hogyan fog menni ez a rovat? Az a következő pár sor tartalma.

Csapjunk a lovak közé A nevem Szikra Balázs, alias Théo. Az internet világában már lassan 4 éve munkálkodom és terjesztem videóimat. Olyan 140 cm magas és körülbelül 8-10 éves lehettem, mikor elkezdtem foglalkozni a focival és azóta is a rabja vagyok. Először futballista akartam lenni, de mivel adottságom nincs hozzá, jobbnak éreztem, ha beszélek róla. Így született meg a Theo’s Blog és az első kommentálós videók. Kissé bugyutának tűnhet, de számomra ez referencia, vagy gyakorló munka lehet a jövőre.
Hála az EuroFIFA-s srácoknak, most, először igazán nagy közönség elé kerülhetnek a videóim és talán megkapom a kellő kritikákat, ismereteket, hogy még többet fejlődjek. Most pedig egy pár sor a videókról:

– Az első játékrészben a hazai-, a második a vendégcsapatot irányítom a mérkőzések során, az egyenlő esélyek miatt.
– A meccsek 2×4 percesek és profi szintre van állítva az MI.
– A videó minősége javulni fog, hiszen a gépem is fejlődésen fog átmenni hamarosan.
– Nincs semmilyen előzetes szisztéma, ami alapján a meccseket játszom, csak komolyabb események, döntők befolyásolják a pályára lépők kiválasztását (ha kéritek, a ti kívánságotok alapján lesznek a következő meccsek).

Körülbelül ennyit szerettem volna, ha kérdésetek van, írjatok a theo@eurofifa.hu e-mail címre írjatok, valamint véleményeteket írjátok meg kommentben, hisz sokat segítetek vele! 

Theo’s Blog: K.O.mmentátor rovat: 84. rész by szikra_0421