FIFA 2005
FIFA 2005 Borító

FIFA 2005

A great player needs a great first touch

Megjelenés

2004. október 11.
Platformok PC, PlayStation, PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox, GameBoy Advance, Nokia N-Gage, PSP, Gizmondo, Mobil

Fő Tulajdonságok

– Sajátítsd el az egyérintés művészetét
Az egyérintés minősége a legfontosabb szempont, ami megkülömbözteti a jó játékosokat az igazi nagyságoktól. A FIFA Football 2005 új játékos-kinetikai rendszerével, kezedbe adja a siker kulcsát. Az animáció minden gombnyomásra hiteles és élethű sebességgel reagál, hibátlanul közvetítve a világ legnagyobb játékosainak sebességét és látványát.

– Egyérintés-vezérlés
Egy csuklómozdulattal stoppolhatod, illetve bármelyik irányba, azonnal továbbrúghatod, vagy elpöccintheted az érkező passzokat. A jobb botkormány egyetlen mozdulatával átverheted a téged fogó játékost, vagy egy fontos lépésnyi helyet nyerhetsz.

– Részletesebb játékmenet
Az Off the Ball™ vezérlés minden eddiginél jobb a FIFA Football 2005-ben. Nem csak a labdavezető játékost vezérelheted, hanem csapattársaival is szerelhetsz, lökdösődhetsz, előrefuthatsz, kézben tartva ezáltal az egész pályát. Új funkció még a játékos mozgatás bedobásoknál.

– Tökéletes közvetítés
Az új kameraállások, a visszajátszások sima és folyamatos vágásai, valamint a játékosok és a stadion javított kontrasztja és megvilágítása teljesen élethűvé tették a televíziós közvetítés hangulatát a FIFA Football 2005-ben. A megjelenítést számtalan apró részlet teszi tőkéletessé, mint amilyenek a mez élethű ráncai, autentikus színei és a feliratok valósághű betűkészletei. A grafika érzékeli a helyzet körülményeit és fontosságát, és ennek függvényében módosítja a közvetítés intenzivitását.

– Megjelenik a létrehozási zóna
Valóra válthatod álmaidat és a világ leghíresebb játékosai közé kerülhetsz a Létrehozási zónában. Átszabhatod az összes játékost a valaha látott legfejlettebb modellező rendszer segítségével, vagy új kihívások elé állíthatod magad új bajnokságok létrehozásával.

– Részletesebb karrier mód
A FIFA Football 2005 részletes Karrier módja a pályán és a pálya mellet is próbára teszi képességeidet. A színfalak mögött meghozott nehéz döntésekkel törhetsz bajnoki címre és vezetheted csapatodat 15 éves sikersorozatra.

– Aprólékos környezet
A FIFA Football 2005 autentikus tömeg-kórusokkal, valósághű stadionokkal – kicsikkel éppúgy, mint nagyokkal – valamint változatos időjárási körülményekkel törekszik a tékéletes élethűségre.

– A világ legjobb csatársora
18 liga – köztük a hivatalos angol Premier League, a német Bundesliga, a francia LFP és a spanyol LFP (Primera Liga) licensz – valamint 38 nemzeti válogatott és 15,000 játékos áll rendelkezésedre. Europa szuper-ligájának szédítő iramától a kisebb, feltörekvő alsóbb divíziók csapataiig, a FIFA Football 2005 világ legjobb csapatainak, játékosainak és környezeteinek leghitelesebb választékát kínálja.

– EA SPORTS Online
Az online játékban a világ bármely tájáról kereshetsz magadnek ellenfelet PC, PlayStation®2, vagy Xbox® géped segítéségvel. Ismerősökkel találkozhatsz és cseveghetsz az új és javított EA Messenger segítségével, majd pályára léphetsz ellenük.