FIFA 2004
FIFA 2004 Borító

FIFA 2004

Create Brilliance

Megjelenés

2003. október 18.
Platformok PC, PlayStation, PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox, GameBoy Advance, Nokia N-Gage, Mobil

Fő Tulajdonságok

– Úttörő játékmenet
A FIFA 2004-ben finomított játékmotor és egy új animációs rendszer kerül bevezetésre, ami simábbá teszi a játékosok mozgását.

– Kibővített adatbázis és kezelés
Élvezd, hogy mélyebben belenyúlhatsz a csapatba. AI, taktikák, játékstílusok és a játékosok egyéni képességei. A új kezelés lehetővé teszi, hogy könnyen játszhass, de a mesterek mélyebben is belenyúlhatnak.

– Légy Játékos-Menedzser
Csinálj egy csapatot a Karrier módban. Építsd fel a saját kereted, és vezesd őket a bajnoki címig a döntéseiddel. Kezeld a csapatot költségvetését és érd el a játékosaiddal a pályán, ami a csapatnak jó. A legsikeresebb játékos-mendzser készen áll az előrelépésre, ha egy top csapat munkát ajánl neki.

– Belső menedzsment
Gondolod, hogy könnyű menedzsernek lenni? Bizonyítsd be a zsenialitásod! Ne várd meg a végső sípszót, változtass játék közben, valós időben a kontroller segítségével.

– Magával ragadó környezet
Több, mint 300 új szurkolói dal a licenszelt stadionok egyre növekvő számában. A kicsitől a nagy stadionig valós futballélményt kínál a játékos számára. A teljesen új, dinamikus időjárás is befolyásolja a játékélményt.

– Broadcast Plus
Játssz úgy, mintha TV-ben néznéd. Új kameraállások, intelligens és gazdag kommentátor hangok teszik az élményt felejthetetlenné.

– Játssz a legjobbakkal
Több, mint 500 hivatalos licensz, köztük 16 liga, 350 csapat és 10.000 játékos.

– Játék határok nélkül
Keress ellenfelet bárhol a világban az EA SPORTS Onlineon keresztül (PC és PS2). Az online területen találkozhattok, beszélhettek és játszhattok a FIFA 2004-gyel