FIFA 2003
FIFA 2003 Borító

FIFA 2003

Be the Twelfth Man

Megjelenés

2002. október 25.
Platformok PC, PlayStation, PS 2, Nintendo GameCube, Xbox, GameBoy Advance, Mobil

Fő Tulajdonságok

– Teljes Gameplay Élmény
A FIFA 2003 bevezet egy teljesen új mesterséges intelligenciát, ami a három legfontosabb újításra összpontosít: csapatjáték, csapat taktika és valós játékos tulajdonságok. Játssz csapatként, bontsd fel az ellenfelet pontos passzokkal és lövéssel. Támadd le az ellenfelet, ha vezetsz 1-0-ra a 80. percben, amikor felküldi az összes játékosát. Tapasztald meg azt a kihívást, amit Európa legnagyobb focistáinak egyéni képességei nyújtanak.

– Teljes Labda Irányítás
Alapvetően megváltozik a labda irányítása, beleértve a lövés, a labdavezetést és a passzolást eredményét a természetesebb gameplayben – a játékos elfordulása, sikertelen fejelési kisérlet, és a kavarodás utáni gól tükrözi a foci természetességét

– Szabadrúgás/Rögzített szituacáió
A rögzített szituációk döntő jelentőségűek a valós játékban. A FIFA 2003-ban ez az új rendszer megköveteli az ügyességet ezekhez a szituációkhoz. Az új rögzített szituációs rendszerben a játékos irányít mindent. Találd el az erőt és a csavarását és a szögét a szabadrúgásnak és célozz a felső sarokra.

 Teljes valósághűség
16 licenszelt liga, 450 csapat és 10.000 játékos

– Klub Bajnokság mód
Tapasztald meg a 18 legjobb európai csapat életét. Érezd át a nagy meccsek hangulatát a sztárjátékosokkal, valós stadionokkal valós statisztikákkal és a kedvenc csapatod szurkolói hangjaival. Most el kell viselned azt a poklot is, ami a Galatasaray stadionjában vár rád.

– Páratlan mérkőzés közvetítés
Folytatva a FIFA hagyományait, továbbra is Európa legjobb kommentátor csapatai közvetítik a játékot. A félidei és meccs végi összefoglalóknak köszönhetően újra átélheted a fontosabb pillanatokat