FIFA 15: A visszajátszások kora!

Nemrég kijött a FIFA 15 demoja, ami betekintést ad a következő rész kulisszái mögé. A demóról előreláthatólag két tesztet is láthattok majd (PS3-as előző engine és Ignite engine-s PC-s teszt), ergo ennek a cikknek nem a bemutatás lesz a reszortja.

Az Ignite egyik újitása az új, reálisabb visszajátszások kezelése és bemutatása. Sokan csak átugorják ezeket a jeleneteket, mert “a játék a lényeg”, de azt kell, hogy mondjam, rengeteget dobott a játék valóságérzetén ez a plusz tartalom. Amikor áll a játék, vagy pályán kivül van a labda, akkor a FIFA 15 rögtön megörvendeztet minket visszajátszásokkal, statisztikákkal, vagy csak azzal, hogy a kényszerszünetben mit csinálnak a játékosok. Közeli képek, lassitások és a korábban vezetett “érzelmi rendszer” jelei (avagy a játékosok egy becsúszás után levállalják egymást, helyzet után pacsiznak, stb.) is a képernyőre kerül. 

Amit külön kiemelnék az a félidőben és meccs végén készitett összefoglaló, amit a játék készit. Megszokhattátok, hogy eddig csak a helyzeteket mutatta meg délidőben a játék, most viszont egy nagyszerű és látványos válogatást készit a játékrész, vagy a mérkőzés eseményeiből. Érzékeltetésképp feltöltöttem egy mérkőzésem összefoglalóját, amit alább láthattok.

Azt kell, hogy mondjam, ez a része nagyszerűen sikerült a FIFA 15-nek, pontosabban a demonak. Hogy a többi milyen lett a demó? Arra hamarosan érkező tesztjeink adnak választ!

Addig is, irjátok meg véleményeteket a Kispadon, a kommentek közt, vagy az EuroFIFA fórumain!