FIFA 12
FIFA 12 Borító

FIFA 12

Love Football, Play Football

Megjelenés

2011. szeptember 30.
Platformok PC/MAC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Nintendo 3DS, Wii, PSP, Mobil, iOS, PS Vita

Fő Tulajdonságok

– Ütközésmodell
A két évig fejlesztett Player Impact Engine valós fizikai találkozásokat generál a pályán zajló minden megmozduláshoz. Természetes és hihető történések végtelen variációit tapasztalhatjuk meg minden ütközés alkalmával. Mindez a játékos számára a nagyobb rugalmasság érzését eredményezi, több húzásra vagy lökésre van lehetőség a labdáért való harcban, és könnyebb kikerülni a kisebb küzdelmekből.

– Profi játékosintelligencia
A játékosok öntudatra ébredtek a pályán, saját képességeikre, valamint társaik jellegzetességeire és erősségeire alapozott önálló döntéseket hoznak. A kivételes helyzetfelismerő képességgel megáldott focisták például olyan lehetőségeket is képesek lesznek meglátni keresztlabdákra, melyeket a többiek nem. A Real Madridban játszó Kaká valószínűbben, távolabbról és gyorsabban veszi észre egy társa ígéretes megmozdulását, mint egy gyengébb helyzetfelismerő képességgel rendelkező futballista. A csapatok támadó taktikái más-más formát öltenek, a pályán levő játékosaik erősségeitől és az ellenfél gyengeségeitől függően, ami változatosabb meccseket és valósághűbb élményt eredményez.

– Taktikus védekezés
Az újratervezett védelmi mechanizmus alapvető változtatásaival a taktikus védekezést éppoly fontos stratégiává teszi, mint a támadást. lmmár nagyon fontos, hogyan pozícionáljuk a játékosokat, hogyan fogjuk el a passzokat és hogyan szerelünk.

– Precíz labdavezetés
A precíz labdavezetés segítségével sokkal finomabban és pontosabban érhetünk bele a labdába, több időnk van dönteni, jobban irányíthatjuk azt szűk helyeken, vagy a szárnyakon, vagy akár az ellenfél lerázásakor, erősebben befolyásolhatjuk a játék ritmusát.

– Valós sérülések
Az ütközésmodell valós időben figyeli a játékosok találkozásait, elemzi az ütközés erejét és annak a testre gyakorolt hatását, így valósághű sérüléseket hoz létre, ezzel elmélyítve és bonyolítva a karriermódot. Új sérüléstípusokkal kell megbirkóznod, és vállalnod kell a kockázatot, ha nem teljesen felgyógyult focistát küldesz a pályára.

– Újfajta tálalásban
A meccseken hangulata immár az igazi közvetítésekét idézi, és minden egyes mérkőzés más élmény, hála a drámai módon feljavított megvilágításnak, az élethűbb szurkolótömegnek és az új alap-kamerabeállításnak.

– Könnyebb navigáció
Az áttervezett menürendszerben könnyebb eligazodni. Az arénajátékosra, virtuális profira és kedvenc klubra alapozott főmenü testre szabható.

– Teljes valósághűség
Több mint 500 hivatalosan licencelt klub és több mint 15 000 játékos.