FIFA 11
FIFA 11 Borító

FIFA 11

A Nyerő 11 / We are 11

Megjelenés

2010. október 1.
Platformok PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Nintendo DS, Wii, PSP, Mobil, iOS

Fő Tulajdonságok

– Fejlesztett passzolási fizika
Vége a „pingpong passzolásnak”. A labda átadása immár az adott helyzetben éppen fennálló feltételektől függ, és eredménye kiszámíthatatlan. Nagy ugrás történt a kapus mesterséges intelligenciája és a nyesett lövések esetében is: hamarosan újabb információk látnak napvilágot ezekről a területekről.

– FIFA Színház
Mentsd el bármely, online vagy offline meccs nagy pillanatait a merevlemezre, ahonnan bármikor újra megnézheted, újra lejátszhatod, vagy feltöltheted a Football World honlapjára (www.easportsfootball.co.uk).

– Personality+
A Personality + élethű és eredeti módon tükrözi a játékban a focisták pályán nyújtott teljesítményét, mely minden játékos esetében különböző, a képességek függvényében. Új testtípusok és játékosmodellek segítenek a játékosok azonosításában. A Personality+ a pálya minden pozíciójában átértelmezi a játékosok kinézetét és labdával vagy anélkül nyújtott teljesítményét. Látogass vissza mihamarabb, mert újabb információkat fedünk fel a Personality+ funkcióról!

– Testreszabható szurkolókórusok és zene
Minden csapat és liga számára testre szabott kórusokat importálhatsz és jelölhetsz ki. Állítsd be csapatod himnuszát és kórusait, melyeket a játékosok bemutatásakor, félidőben és gólok, vagy vereségek után hallani akarsz! Készíts egyedi kórust, és virtuális profiként akár saját nevedet is hallhatod visszhangozni az olyan patinás stadionok lelátóinak karéjában, mint az Old Trafford vagy a San Siro! Egyéni játékzenét is beállíthatsz, ha kedvenc számaidat a játékba importálod.

– Karrier mód
Az új motor olyan játékélményt tesz lehetővé, mely igen hitelesen utánozza a valódi futballt. A karriert elkezdheted valódi vagy létrehozott játékossal, de Virtuális profival is. Később játékos-edzővé, majd edzővé válhatsz vele, esetleg 15 év után abba is hagyhatod a karriert. Az első pillanatoktól fogva el leszel látva információkkal teljesítményedről, s rendelkezésedre fog állni egy teljesen megújított statisztika-figyelő rendszer is.

– 360° ütközetek a labdáért
A játékosok között a labdáért vívott párbajok folyamán 360°-ban, teljesen szabadon és reálisan végbemenő interakciók a fizikai játékot a korábbi váll a váll elleni küzdelemből a kör teljes spektrumára terjesztik ki.

– Creation Centre
Online módban szó szerint saját kezeddel alkothatod meg játékosodat vagy komplett álomcsapatodat, és közvetlenül a webről kezelheted a formációkat és a taktikát. A játékos megalkotásánál nem csak a kinézetét választhatod meg, hanem kiegészítőit és tulajdonságait is, csapat esetében pedig eredeti csapatcímerek és mezek közül válogathatsz. A létrehozott játékost bevetheted az edző arénában, karrier módban és az előszobában, valamint meg is oszthatod másokkal.