FIFA 08
FIFA 08 Borító

FIFA 08

TUDSZ FIFÁZNI?

Megjelenés

2007. szeptember 20.
Platformok PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2, Nintendo DS, Wii, PSP

Fő Tulajdonságok

– Kézi vezérlők
Új kézi vezérlők segítségével döntheted el, mit teszel a pályán. Ha akarsz, passzolsz vagy éppen keresztlabdát adsz. Irányítsd a kapust, hogy egy az egy elleni küzdelemben védhesd ki a csatárok lövéseit! A jobb irányítókarral gyorsan kiválaszthatod, hogy pontosan melyik játékossal akarsz védekezni.

– Légy profi! Kooperációs idény
Játszd el egy profi focista szerepét, hozd létre saját játékosodat és próbáld ki magad egy pozícióban egy teljes idényig! Sajátítsd el a helyezkedést, fejleszd képességeidet és fejlődj elit játékossá. Működj együtt akár három barátoddal is, de egyedi kihívásokkal találkozva versenghettek is egymással. A teljesítményeteket pontos statisztikák jelzik, így egyértelmű lesz, ki is az igazi profi.

– Testre szabott formációk
Dolgozd ki saját stratégiádat a tökéletes formáció és taktika létre hozására! Design Állíts minden játékost a formáción belüli pontos helyére, majd, hogy letörd az ellenfél ellenállását rendelj hozzá speciális támadó és védekező manővereket.

– Fejlesztett mesterséges intelligencia
Az új, védekezésre képes mesterséges intelligencia mérlegeli, hogy a játékosok a jó helyen vannak-e a jó időben. Az új játékosok, és a csapatok jellege különböztetik meg a csillagokat.

– Manager Mód fejlesztések
Új szolgáltatás, hogy a szezon kezdete előtt barátságos mérkőzéseken próbálhatod ki csapatodat, de friss edzésmódszerekkel is fejlesztheted klubodat, hogy megfelelhess a vezetőség elvárásainak, amelyek minden sikereddel és kudarcoddal változhatnak.

– Online Futball Klubok (PlayStation 2)
Alapíts futballklubot hozzád hasonló focirajongókkal együtt! amelynek színeiben képesek lesztek válaszolni a kihívásokra online. Szerezz megbecsülést klubodnak! Érj a ranglétra csúcsára! A meccsek fontosságától függően több pontot is nyerhetsz, ha Interaktív Ligában játszol, vagy ha más futballklubokat hívsz ki bajnokságra.

– Visszajátszások megosztása (PC)
Mostantól megoszthatod legjobb meccseidet vagy pillanataidat és megmutathatod őket másoknak is! Egyszerűen felveheted a játékot vagy annak kulcsfontosságú pillanatait és videófájlként megmutathatod őket barátaidnak és ellenségeidnek is! Kérkedhetsz győzelmet hozó góljaiddal vagy éppen felveheted mind a kilencven percet, hogy újra átélhesd kedvenc meccsedet!

– Teljes eredetiség
30 liga, 30 igazi stadion és 14.000 játékos, pontosan lemodellezve.