FIFA 07
FIFA 07 Borító

FIFA 07

This is the Season

Megjelenés

2006. szeptember 27.
Platformok PC, PlayStation 2, Xbox 360, Nintendo GameCube, Xbox, GameBoy Advance, Nintendo DS, PSP, Mobil

Fő Tulajdonságok

– Első ízben magyar kommentárral
Az Electronic Arts óriási meglepetéssel kedveskedik a FIFA sorozat rajongói számára: a FIFA 07 PC-s és PlayStation 2-re készült verziója idén először teljes mértékben lokalizált változatban, magyar nyelven is elérhető lesz. A FIFA 07-ben nem csupán a feliratok magyarok, hanem a mérkőzések kommentárjai is magyar nyelven szólalnak meg. Az EA két neves hazai sportkommentátort, Faragó Richardot és Hajdú B. Istvánt kérte fel a FIFA 07 hangjainak szinkronizálására, akik nagy örömmel vállalták el a nagy szakértelmet és spontaneitást igénylő feladatot.

– Szurkolói érzelmek
A közönség reagál a teljesítményedre. A gólok és labdabirtoklás hatására feltámad a lelkesedés és a skandálás, de ha a csapatod rosszul áll, csalódott morgolódás kezdődik. A kamera azokat a játékosokat fogja keresni, akik kimutatják az érzelmeiket.

– EA SPORTS™ Interaktív ligák
Képviseld kedvenc klubodat az interneten az egész évad során, az F.A. Premier League, Bundesliga, francia bajnoskág, vagy a mexikói 1. osztály idényében. Akkor játszol, mikor ők játszanak. Győzz és segítsd dicsőségre vinni a csapatodat. Ha veszítesz, a csapatod is lejjebb csúszik a tabellán. A heti internetes rádióadások során interjúkat hallhatsz, a világ minden tájáról.

– Fejlesztett játékmenet
A passzolás és helyezkedés javult a játék során, a játékosok tolakodnak a labdáért, és valósághűen ütköznek egymással. Az új labdafizikának köszönhetően a pattogások, csúszások és csavarások valószerűbbek. A jellegzetes mozdulatok és játékosstílusok is hitelesen megjelennek a játékban.

– Pontrúgások
A bal analóg karral megcsavarhatod a labdát rúgás közben, és ötletesebb pontrúgásokat hajthatsz verge.
Új lövésmechanizmus
Összetettebb lövésmechanizmus segít nagyobb pontosságot elérni a fontos rúgásoknál.

– Fejlettebb kapus MI
A kapusok intelligenciája is hiteles, valószerű reakciókkal és változatosabb védéseket, vetődéseket produkálnak.

– Bővített menedzser mód
Minden valóságos. Valódi pénz, ifi-fejlődés, sajtó és szurkolótábor. Merülj el a valódi futballmenedzserek világában. Idei újdonság: hozd létre saját klubodat.

– Társasági játék
Összesen nyolcszemélyes játékot kínál a FIFA 07 SZALON, ahol eldönthetitek, ki a bajnok. Az új gólelőny rendszerrel kiegyenlítettebbé válhat az összecsapás.

– Teljes hitelesség
A FIFA 07-ben 20 ország 27 bajnoksága szerepel, több mint 510 csapattal, valódi mezekkel és címerekkel.

– Mindig online
A legteljesebb sport-hírszalag segítségével nem maradsz le semmiről. Online tartózkodás közben friss híreket, aktuális eredményeket olvashatsz a képernyődön a nap 24 órájában.